Το πλάνο που «ΚΑΙΕΙ» το Survivor!!! – Η Λάουρα με ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ στο χέρι…! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
laoura survivor

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη, 23/3, παρατηρήσαμε κάτι που μας έκανε φοβερή εντύπωση. Η Λάουρα Νάργες στη συζήτηση που είχε με την Σόφη Πασχάλη κρατούσε τσιγάρο στο χέρι.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, προφανώς κάποιος «σφυρίζει» στη Λάουρα ότι την πιάνει η κάμερα, προσπαθεί με τρόπο να το κρύψει.

Στη συνέχεια μάλιστα φαίνεται να το κρύψει και να το έχει τοποθετήσει αν τελικά είναι αυτό τσιγάρο πάνω στο αντιανεμικό σακάκι της Σόφης Πασχάλη. Τελικά κάθε μέρα που περνά όλο και κάτι ανακαλύπτουμε για το Survivor.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτό το ξόανο μέσω μαλαγανιάς και πουτανισμού θα μείνει αρκετό καιρό. Ζαμπονοπιτάκι μου και τρίχες κατσαρές στον Μπο, μαλλιά και κοτσίδια στις γυναίκες, κωλοτριψίματα υποκριτικά για να την κρατήσουν μέσα ενώ δεν αξίζει μία. Όσες φορές κέρδισε ήταν θέμα τύχης, τις περισσότερες φορές χάνει και ορίζει την πείνα στα στομάχια των άλλων. Είναι η κλασική γατούλα πουτανίτσα που ο μόνος τρόπος για να υπάρχει είναι το γλείψιμο και η υποκρισία. Γνωστή τακτική γυναικείας αθλιότητας. Η λογική και η επιβίωση θα πρέπει να την στείλει εκτός παιχνιδιού αλλιώς θα χάνουν γιατί οι μαχητές έχουν καλύτερες παίκτριες και το τελικό αποτέλεσμα θα τους φέρνει μόνο ήττες. Η δε Βαλαβάνη συνήθως χάνει απο την Κολιδά άρα παίρνουν στον λαιμο τους όλη την ομάδα οι γυναίκες που παίζουν 2-3 φορές η καθεμιά.

  2. Δεν είναι τσιγάρο ρε παιδιά.Φούντα είναι και την παίρνει για θεραπευτικούς λόγους το κορίτσι.

Comments are closed.