Το ομολόγησε η Φωτίου των “γεμιστών”!! “25.000 τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα έχουν περικοπές στα επιδόματα” Πολλά μπράβο κυρία μου..

Κοινοποίηση:
4

Τις περικοπές στα οικογενειακά επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών παραδέχθηκε η Θεανώ Φωτίου υποστηρίζοντας ότι το «πρόβλημα» οφείλεται στον επανασχεδιασμό του συστήματος παροχής οικογενειακών επιδομάτων.

«Από τις 100.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες οι μισές θα δουν αυξήσεις. Από τις υπόλοιπες 50.000 οικογένειες που είναι στις δύο υψηλότερες εισοδηματικές κατηγορίες οι μισές από αυτές θα δουν ελάχιστες μειώσεις. Γνωρίζουμε καλά ότι όταν ένα σύστημα επανασχεδιάζεται δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτά που δημιουργούνται σε ένα τμήμα τρίτεκνων και πολύτεκνων. Αυτό είναι αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να επαναλάβει την δέσμευση πως «κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε τις μειώσεις εντός του 2018».

Η Φωτίου ανέφερε ότι το συνολικό κονδύλι για τα οικογενειακά επιδόματα αυξήθηκε κατά 40% ενώ προκειμένου να αντικρούσει την κριτική της αντιπολίτευσης που υποστηρίζει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει δημογραφική πολιτική είπε πως «το 2016 αυξήθηκαν οι γεννήσεις σε σχέση με το 2015».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ

Comments are closed.