Το ξέκωλο του Ερντογάν μας απειλεί με οθωμανικά χαστούκια. Και εμείς με μωραίτικα πο@τσοσκάμπιλα, κάτω από τον τιμημένη φουστανέλα

Κοινοποίηση:
startourkias

Όπως δηλώνει το ξέκωλο του Ερντογάν, αρνήθηκε πρόταση να παραστεί στην εβδομάδα μόδας στην Αθήνα… λόγω της συμπεριφοράς της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. 
Τουρκάλα μοντέλο απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια. Πρόκειται για την Μερβέ Ακκανάτ η οποία είναι το μοντέλο που εξελέγη πρώτη την περασμένη εβδομάδα στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της, είχε προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά τις απέρριψε λόγω της στάσης της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία. Θα βάλουμε την σκούπα μας να κλαίει. Ο μοναδικός Έλληνας που πιθανόν να στενοχωρήθηκε είναι ο Τουρκολάγνος, καναλάρχης του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού. Που εξακολουθεί να βάζει στο βρωμοκάναλο του, τούρκικα σήριαλ.

«Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει την θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε «κλάδο ελαίας» στους καταπιεσμένους και να χτυπάμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει», ανέφερε συγκεκριμένα. Η Μερβέ Ακκανάτ στην ίδια συνέντευξη δήλωσε χαρούμενη που βγήκε πρώτη στον διαγωνισμό Top Model Of Turkey και σημείωσε πως είναι περήφανη που θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στον διαγωνισμό Top Model Of World. Παράληλα ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή να γίνει παρουσιάστρια. «Θα συνεχίσω μόνο την καριέρα μου μοντέλο.

Για όλα όσα γράφει το πουτανάκι από την Τουρκιά, δεν αντέχει καμία κριτική. Μία μόνον η απάντηση. Στρώστε της κανά πουτσοσκάμπιλο να στανιάρει το κοριτσάκι και σηκώστε την φουστανέλα και βάλτε την από κάτω για να πράξει όσα έμαθε να κάνει για να βγει πρώτη στα καλλιστεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΔΕΝ την καλεσε κανενας…..καποιοι τουρκοι την τσιμπουκωσαν κ.λ.π. με την υποσχεση να την κανουν υπουργο…[παντως αν το μαθει η γυναικα του ερντογαν θα φαει πολυ ξυλο]

  2. Θα γουσταρει το οθωμανικο δικαιο απο Ελληνα και τα λεει αυτα.

    Α ρε, ολες να ανεβειτε θελετε. Ολες με Ελληνα.

  3. ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΑΚΙ

  4. Για κανα Πουτσο, μην πω καμιά 20αριά σου τους έριχνα χαλαρά Οθωμανούλα…αλλά το ρημάδι μην το ανοίγεις χωρίς λόγο…ξεφτίλα γίνεσαι…
    Το 1821 εσύ πήρες μερικά Ελληνικά σκαμπιλάκια…βούλωστο και όταν έχεις όρεξη έλα να σου ρίξω μερικά στο φρεσκοπουπουδό σου…μην σου χαλάσω και το μουτράκι.

  5. Δεν είναι Μογγόλα δυστυχώς είναι Ελληνίδα γενιτσαράκι από τουρκοπροσκυνημένους γονείς. Βλέπεις δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες ίδιοι.

    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ?

  6. Ειστε ΑΔΙΚΟΙ ρεεεεε με το κοριτσι .,.,
    Αν δεν σας αρεσουν αυτα που πιστευει απλα πιπωστε την για να το βουλωσει .,.,.

    ασε που θα ειναι και μαστορησα στο οθωμανικο .,.,,..,εκεινη το δηλωσε,.,.,., -)-)-)

    οποτε πιο καλα να την πηδαω παρα να την ακουω !!!!

  7. Πάρε το στέμα που φοράς,ποτισέ το με νέφτι & χώστο στον κ@λο του ‘μπαμπά’ σου,γερομπισμπίκι μογγολίνου ερντοgun….ελεεινή!

  8. εγώ βλέπω μια μναρα χαλάλι τα χαστουκακια θα ηταν απαλά

  9. Εμείς της προσφέρουμε οργανικά γ@μησια

  10. τι να πεις και τι να γραψεις…ενα οθωμανικο της το εριχνα παντος…

  11. Οξω ρε μογγολα εμας μας ρωτησες αμα θελουμε σκουπιδια στη χωρα μας;
    Εχουμε αρκετα ηδη οποτε κατσε στη μογγολια

  12. λαθος που την καλεσανε το λαθος ειναι δικο μας !!!! η τυπισαειναι σκατοψυχη τοχουν στο ντιενει τους το κακο

Comments are closed.