ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ανέβηκε…

Κοινοποίηση:
tominima1

Ήρθε η ώρα να ακούσουμε τους σοφούς της χώρας!!!

Το Δημοκρατικό πολίτευμα έχει καταλυθεί, το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί και η Εθνική Κυριαρχία έχει παραχωρηθεί .

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, καθοδηγούμενο από ξένα κέντρα εξουσίας, οδήγησε την Ελλάδα στην πιο πρωτόγνωρη Γενοκτονία της Ιστορίας της, μέσα από την επιβολή παράνομων και αντισυνταγματικών δανειακών συμβάσεων που αφού εξόντωσαν οικονομικά τον Ελληνικό λαό, προκαλώντας 20.000 αυτοκτονίες, μετανάστευση, καταστροφή χιλιάδων επιχειρήσεων, εκποίηση δημόσιας περιουσίας, εκπληστηριασμό ιδιωτικής, κατάρρευση συστήματος υγείας, επιβουλή Ελληνικής παιδείας, δημογραφικό που απειλεί τη συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, έφεραν τη χώρα απέναντι σε σοβαρά Εθνικά προβλήματα και άμεσο κίνδυνο πολέμου με απώτερο στόχο το διαμελισμό και τη διανομή στις μεγάλες δυνάμεις του φυσικού της πλούτου.

Η Κίνηση Πολιτών «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» με τη συμμετοχή ακτιβιστών , επιστημόνων, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, αθλητών, φορέων κοινωνικών και πολιτιστικών αλλά και αντίστοιχων πρωτοβουλιών και άλλων κρατών δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την αφύπνιση των Ελλήνων, τον ξεσηκωμό του Γένους και την απολύτως επιτακτική ανάγκη για Αντίσταση για μια Ελλάδα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη, Δημοκρατική.
Η «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» θα προχωρήσει άμεσα σε σειρά πρωτοβουλιών για την αποκατάσταση της νομιμότητας όπως επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα ως υπέρτατος νόμος και θα επιδιώξει την αναπόφευκτη υπαγωγή των ενόχων για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας στη Δικαιοσύνη όπως προβλέπει ο ποινικός κώδικας σε περιπτώσεις ανατροπής πολιτεύματος και σφετερισμού εξουσίας.

Μέσα από τη γνώση, την ενότητα και τη συσπείρωση ο Ελληνικός λαός θα καταφέρει να προασπίσει την Πατρίδα μας , να την απαλλάξει από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και να την οδηγήσει στην ανασυγκρότηση, καθιστώντας την ξανά υπολογίσιμη δύναμη στην παγκόσμια κατάταξη ως εθνικά κυρίαρχη, υπερήφανη, αξιοπρεπή, οικονομικά δυνατή και πολιτιστικά μεγαλοπρεπή.

facebook: https://www.facebook.com/diexodos.ellas/
e-mail: diexodos.hellas@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν ξυπνήσεις πήγαινε φτιάξε φραπεδάκι και ξαναάραξε στον καναπέ και μην ανησυχείς κάποιοι άλλοι ως δια μαγείας θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα….
    Κορόιδο…..

  2. Οι εχθροι μας ξερουν καλυτερα από μας ποιοι ειμαστε και μας φοβουνται.Εμεις εχουμε ξεχασει ποιοι ειμαστε γιατι μας κρατουν σκοπιμα αμόρφωτους και μας μπασταρδευουν συστηματικα.Οταν ξυπνήσουμε όμως….

Comments are closed.