Το εξώδικο που απέστειλε στο makeleio.gr η Αλβανίδα υπουργός Εθνικής Άμυνας

Κοινοποίηση:
ypourgos-alvanias

Από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλβανίδας πολιτικού, λάβαμε την εξής επιστολή που δημοσιεύουμε:

‘’Ο ιστοχώρος www.makeleio.gr αποκαθιστά την αλήθεια σχετικά με το άρθρο « Η στριπτιζού αλβανίδα καλλονή! Χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού υπήρξε η σημερινή υπουργός άμυνας της Αλβανίας! Της έβαζαν τα πεντοχίλιαρα στο σλιπάκι την ώρα που χόρευε πάνω στην μεταλλική μπάρα»’’.

«Την 8.12.2016 αναρτήθηκε στο διαδικτυακό ιστότοπό σας άρθρο με τίτλο «Η στριπτιζού αλβανίδα καλλονή! Χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού υπήρξε η σημερινή υπουργός άμυνας της Αλβανίας!  Της έβαζαν τα πεντοχίλιαρα στο σλιπάκι την ώρα που χόρευε πάνω στην μεταλλική μπάρα». Το άρθρο αυτό, εξαιτίας μη ενδελεχούς διασταύρωσης της αλήθειας, περιείχε ψευδείς αναφορές για το πρόσωπο της κας Mimi Kodheli, υπουργού άμυνας της Αλβανίας, οι οποίες προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή της ενώ παράλληλα υιοθέτησε απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς και αναφορές για την υπουργό άμυνας της Αλβανίας. Η κα Kodheli όχι μόνο δεν υπήρξε χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού αλλά τουναντίον δεν βρισκόταν καν στην Ελλάδα το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Περαιτέρω, η κα Kodheli δεν έχει ποτέ εκφράσει την υποστήριξη της για τους ναζί είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά.
Το makeleio.gr αίρει κάθε απαξιωτικό χαρακτηρισμό και αναφορά,  όπως μεταξύ άλλων τον προσβλητικό τίτλο του άνω δημοσιεύματος Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και δεσμεύεται στο εξής να επιτελεί προσεκτικότερα το καθήκον του για την δημοσίευση της αλήθειας και να προβαίνει σε ενδελεχή διασταύρωση των στοιχείων και των πηγών του πριν προβεί σε οποιαδήποτε δημοσίευση αναφέρεται στην κα Kodheli.»

Από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλβανίδας υπουργού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: