“Το δημοσιογραφικό ανδρείκελο του κομμουνιστικού “αυριανισμού”. Δεν ντρέπεσαι, ρε; Τα παιδιά σου δεν τα σέβεσαι ρε κερατά;”

Κοινοποίηση:
LIATSOS

“Βράδυ Τρίτης, 12 προς 13/6. Παρακολουθώ, αυτό το βρωμοκάναλο του αυριανισμού. Βλέπω αυτόν τον κάποτε συμπαθή και σήμερα αντιπαθή Λιάτσο. Με πόσα τριάκοντα αργύρια, πληρώνεται αυτό το δημοσιογραφικό ανδρείκελο του κομμουνιστικού αυριανισμού για να διακόπτει, να βράζει κάθε φορά που προβάλλεται μια πατριωτική άποψη σε αυτή τη χαβούζα που λέγεται εκπομπή; Παιδιά, έχει προφανώς. Δεν τα ντρέπεται που υποθηκεύει το μέλλον τους με το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Τουρκόγυφτους. Φτου σας παλιορεζίληδες.

Πότε ρε κανίβαλοι της ψευτοενημέρωσης, ζήτησε αυτό το υποκείμενο ο Τσίπρας νομιμοποίηση για να διαπραγματεύεται στο όνομα του Λαού που ξεπούλησε στο δημοψήφισμα; Το έθεσε πριν από τις εκλογές δημόσια και το ήξερε ο Λαός; Πότε ρε βρωμιάρηδες, άπλυτοι;

Άντε να χαθείτε ληστές του λαϊκού φρονήματος. Λιάτσο, να ντρέπεσαι, ρε να ντρέπεσαι και κάποτε σε είχα σε εκτίμηση. ΟΥΣΤ “.

Ε.Γ

Αναγνωστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. εγω ΘΕΛΩ τι συγκεκριμενο υποκειμενο να πληρωσει τα χρεη ΤΟΥ στις τραπεζες και στο δημοσιο. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ για τετοια υποκειμενα

  2. ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ .

  3. Αντιθέτως, εγώ ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση. Μια ζωή ρεντίκολο. Γλύφτης και λιγδιάρης. Τον θυμάμαι ακόμα να σαλιαρίζει (μεθυσμένος) με την Βίσση σε κάτι βραβεία Αρίων, αν θυμάμαι καλά.

  4. Δυςτυχως οι περισσοτεροι δημοσιογράφοι ιδιοι ειναι. Οταν ερθει η ευλογημένη ωρα, δεν πρεπει να τους ξεχάσουμε κι αυτους. Κι αυτη η ωρα Ευχομαι και ελπιζω να ερθει σύντομα. Ζω για να τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα. Προδοτες.

  5. ΒΑΖΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ . Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΗΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ .

  6. Αυτός χρωτάει στη Μιχαλού… εξαργύρωσε τα χρέη της η νυφίτσα

  7. σιχαμενο αριστεριστικο ανθρωπακι
    γλοιωδες κομουνιστικο σκουλικι κωλογλυφτη του τσιπρα
    θα λογοδοτησετε ολοι σας σε εθνικολαικα δικαστηρια οταν ερθει η ευλογημενη ωρα λιαν συντομως…

Comments are closed.