Του «ΕΤΡΕΧΑΝ τα ΣΑΛΙΑ»! Σταμάτησε το ρεπορτάζ για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για να κάνει ΚΑΜΑΚΙ στη ΓΚΟΜΕΝΑ που πέρασε από δίπλα του…!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σκαι

Μια στιγμή που θα μείνει στα τηλεοπτικά χρονικά χάρισε το μεσημέρι της Τρίτης – και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση – ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας.

Ενώ βρισκόταν στο Μικρολίμανο προκειμένου να παρουσιάσει την τραγική κατάσταση και σε αυτή την περιοχή της Αττικής από τη συνεχιζόμενη για 10η ημέρα απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, αντί για τα βουνά των σκουπιδιών έμεινε άφωνος με μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έμεινε άφωνος για αρκετά δευτερόλεπτα με τους παρουσιάστές της εκπομπής να μην καταλαβαίνουν αρχικά τι έχει συμβεί αλλά στη θέα της καλλίγραμης γυναίκας «να μπαίνουν στο νόημα».

Σαν να ήταν, μάλιστα, συνεννοημένη μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο φώναξε στον Γιώργο Τσελίκα: να τα δείξετε όμορφα!

Δείτε το απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κατ’ αρχήν..ποιός δημοσιογράφος; Έπειτα μπορούμε να σχολιάσουμε πως έχουμε μια ακόμη γνωστή φιγούρα της ελληνικής κοινωνίας. Ο μάλαξ ο κοινός. 500χρόνια πρίν το γαϊδούρι με την δεξιά πενταδάχτυλη να δουλεύει υπερωρίες όσο η αριστερή καρπαζώνει το γλομποειδές κρανίο. Δε χρειάζεται η Ελλάδα τέτοιους λιμούτσιδες και τέτοια πεινασμένα υποκείμενα. Θέλουμε ανθρώπους με παιδεία, σθένος, ήθος και δύναμη.

  2. σκουπιδια ειστε εσεις ρε σκατοκαραγκιοζιδες
    αι και μαμηθηται
    σκατομαλακες!!!
    νουμερα
    που κανετε και πλακα
    !!!!

Comments are closed.