Τους πήρε ΟΛΟΥΣ και τους ΣΗΚΩΣΕ!- ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ εναντίον Αλαφούζου- Μαλέλη και όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΣ…!!!- Αργησε αλλά ξέσπασε…

Κοινοποίηση:
μπογδανος77

Νέες αιχμές κατά τη διοίκησης του ΣΚΑΪ, για την απομάκρυνσή του από τον σταθμό, αφήνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. “Αν ο σταθμός ήθελε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, θα μπορούσε να με καλέσει, να μου το πει και να μου αφήσει ένα περιθώριο για να βρω λύση για το επαγγελματικό μέλλον μου. Με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν μιλήσαμε. Από τον Σταμάτη Μαλέλη είχα την απαίτηση. Ήθελα να με πάρει, αλλά δεν μιλήσαμε. Ούτε εγώ τον πήρα. Με κάλυψε η συζήτηση με τον Κώστα Κιμπαρόπουλο. Δεν ξέρω πια κατά πόσο μπορώ να δώσω βάση σε οποιαδήποτε δέσμευση των όποιων εκ των διευθυντών του ΣΚΑΪ αναλαμβάνουν να μπλέξουν ή να ξεμπλέξουν το κουβάρι του σταθμού. Το ότι ο ΣΚΑΪ έχει σοβαρό πρόβλημα στον συντονισμό των διευθυντικών του στελεχών, είναι κάτι γνωστό”, αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος σε σύντευξή του. Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει και αν θα ζήταγε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό, απάντησε: «Είπα την αλήθεια. Δεν μετανιώνω ούτε κατ’ ελάχιστο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της και είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι΄ αυτό τον λόγο. Αν έχανα τη δουλειά μου γι΄ άλλο λόγο, θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος. Είμαι ευτυχής γιατί απέδειξα ότι δεν είμαι φερέφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός. Όχι (για το αν θα ζήταγε συγγνώμη), και λίγα είπα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. χιο παρτον για δουλεια να βγαζετε μαζι εκπομπη. και να τον εχεις οπως ειχες τον δαραβιγκα στο κοντρα, να κλασουμε στο γελιο.

  2. Μπογδανος…Aber Alert.. Εξαφανίστηκε από τους Δέκτες μας γνωστό διονυσιακο πλάσμα με μεταφυσικες ανησυχίες..ποιος είμαι..που πάω..τι λέω..τι στο διάλο εννοώ.. Ο οποίος για 3 χρόνια παρουσίας του στα ΜΜΕ πρόλαβε Να απανθρακωσει τον εγκέφαλο όποιου άτυχου πρόλαβε να τον ακούσει παραπάνω από 12 δευτερόλεπτα. ΑΜΟΙΒΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

  3. Ρε μπογδανο δε φτανει που σαι σουργελο,νομιζεις κι ολας πως εισαι και δημοσιογραφος…χαχαχα!! Τι να πρωτοθυμηθουμε ρε χαιβανι απο σενα..
    Τις εκπομπες σου στο σκαι που πηγαν στα ταρταρα της τηλεθεασης;; μονο ο μιχαλολιακος καιο σφακιανακης σε ανεστησαν..αλλα και κει για να τους σαμποταρεις τους φωναξες αλλα δεν σου βγηκε…απ τη προσωπικη σου ζωη ειναι για να γελαν και οι κοτες..πηρες το αλλο το σουργελο και το παντρευτηκες την κυριακη και την δευτερα χωρισες ρε νουμερο..τωρα θυμηθικα και το αλλο..ειχες ξευτιλισει τον Διονυσιο Σολομο ενα απογευμα στο δελτιο για να το παιξεις εξυπνος..μεχρι και ο δημαρχος του νησιου να σε τουφεκισει ηθελε..βλαμενε..ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΠΕΡΜΑ

  4. Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν έλαβες θλιβερέ φαλακροκόρακα κορμοράνε η αλλιώς κάνεις λάβεις καρδιά μη σε πονέσει………

  5. Του Μαλέλη το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι πως θα την πέσει σε πιτσιρίκες ο πορνό γέρος, έννοια σου τα ξέρουμε.

  6. ρε μπογδανο …τι περιμενες απο εναν αριστερο σαν τον μαλελη ? σχεδον συριζαιος ειναι ο ανθρωπος….
    οσο για τον Αλαφουζο ? ξεχαστο ο ανθρωπος τα βρηκε απο τον πατερα του και παντου τα εχει κανει ροιδο αφου η ανικανοτητα του ειναι παροιμιωδης ,πχ στον σκαι εχει μαζεψει αριστεριζοντες η γλυκαναλατους ουδετερους …. ολοι τους φανατικοι νεοταξιτες …..Εσυ ομως εκανες καλα την δουλεια τους ….ειδικα οταν φασιστικα χωρις να δινεις δικαιωμα απαντησης εβριζες την χρυση αυγη ….τωρα λουσου οσα υπηρετησες….

  7. ΟΥΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ !!!

    Όσο τον Κύριο υμνούν μέσα στους Ναούς,
    άλλον κύριο δοξάζουν τα έργα τους.
    Πίσω από την Αγιοσύνη τους, με της λευκής περιστεράς την εικόνα στο ευσεβές διδασκαλικό ύφος τους, τον Χριστό ως ξένο από τους πιστούς Του κρατούν.

    Ποιμένες που ως φύλακες της πύλης του παραδείσου…
    τον ίδιο τον Χριστό και την Παναγία Ελλάδα μέσα στης κόλασης της άγνοιας τους ανθρώπους σκλάβους και δούλους για το Ισραήλ κρατούν.
    Ποιμένες που για αυτούς αντίχριστος να είναι αυτός που βαφτίζουν ένα με τον Χριστό, δηλαδή αντί-άνθρωπος στο πνεύμα να είναι σταματημένος νους… δηλαδή Σατανάς τους.

    Όσο αγαπάνε τον Λαό του Χριστού,
    τόσο αγαπάνε την εικόνα του Χριστού.
    Όσο αγαπάνε την εικόνα της Παναγίας… τόσο Την φθονούν και σιχαίνονται την μητέρα Ελλάδα και τους Έλληνες… οι παράνομοι πατέρες Ραβίνοι που εισχώρησαν δόλια στα σπλάχνα της Αγίας Βασιλεύουσας του Έθνους του Παγκοσμίου Ελληνισμού.

    Ουαί σε εσάς που γνωρίζετε πολύ καλά το τι κάνετε…
    Η Ελλάδα ξύπνησε και είδε ο Θεός τα έργα σας….
    Και ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης βάση του αιωνίου συντάγματος του έθνους του Ελληνισμού.

    Ιωάννης β

  8. μπογδανος ξε μπογδανος το χατζαρι ερχετε

  9. ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! ΑΛΛΑ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ……….

Comments are closed.