Τοξικολογικές έγιναν σε αυτό το μπατσορέμαλο που ξεκλήρισε τη φαμίλια του; Μήπως είχε περάσει από το μπαρ της κόκας; Κολωνάκι μεριά;

Κοινοποίηση:
mpatsos-fonias

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κάποιος την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα λίγο πριν τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, στο τριώροφο της οδού Ευριπίδους στους Αγίους Αναργύρους και σόκαρε το πανελλήνιο. Αστυνομικός εν ενεργεία και μάλιστα δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο σύζυγο, πεθερά και το μικρό του αγγελούδι, μόλις 3,5 χρονών, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο αστυνομικός έβαλε τέλος στη ζωή του περίπου μιάμιση ώρα μετά την άγρια τριπλή δολοφονία, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο σαγόνι και έπεσε γονατιστός δίπλα στην ήδη νεκρή κορούλα του.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Τοξικολογικές εξετάσεις, έγιναν σε αυτό το ρεμάλι; Μήπως ήταν υπό την επήρρεια; Θαμώνας του Κολωνακίου, ήταν. Πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν ήταν φτιαγμένος και τους έκανε όλους κιμά;

Ας μας απαντήσουν οι ιατροδικαστές που τα κάνουν όλα μισά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται στημένο όλο αυτό?

  2. Προσωπικα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .
    Περασμενα μεσανυχτα και 7 πυροβολισμοι και ξυπναει το παιδι και αφου σκοτωσε την γυναικα του και πεθερα του , ξανακοιμηζει το παιδι και το πυροβολει και μετα απο μια πολυ ωρα αυτοπυροβοληται …
    Και κανεις γειτονας δεν ειδε δεν ακουσε τιποτα !
    Σεναριο για ταινια τριτοκοσμικης χωρας …..
    Μονον οταν πυροβολεις με σιγαστηρα γινονται ολα αυτα . Και σιγουρα δεν σκοτωνεις την οικογενεια επειδη η πεθερα δεν σου γραφει το σπιτι ! Και ο τυπος δεν ηταν τρελλος . Τρελλοι ειναι αυτοι που καταπινουν αμασητο το σανο των μεσων μαζικης ΜΑΛΑΚΙΑΣ .
    Αυτα ειναι για σκατοκεφαλους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες ψηφοφορους .

  3. καλα τα λετε ολοι σας…αλλα τι διαφορα εχει να ηταν εκπαιδευτικος λεω.. ή ενας απλος εργάτης..αμεσως βγαλατε πορισμα και δικασατε… αλλα ελεος….. και στο κατω κατω την μαλακια του την πληρωσε με την ζωη του….

  4. Τον εφαγαν για τον Σημιτη ,να μην προδωσει επισκεψεις του Χριστοφορακου κ αλλων παραγοντων της SIEMENS
    Ευχομαι καποτε να αποκαλυφθουν οσα εγιναν κ να δικαιωθει κ ο αστυνομικος
    Καποιοι συγχαρητηρια επιασαν το νοημα

  5. Συμφωνώ και εγώ οι συμπεριφορές αυτές επιβάλουν τοξικολογικές εξετάσεις.

  6. Δεν σκοτώνεις το παιδί σου αν δεν είσαι σχιζοφρενής.- Ο άλλος ανακάλυψε ταξικό χάσμα… Το 2017 στην Ελλάδα και στη Β. Κορέα μιλάνε ακόμα για ταξικές διαφορές.

  7. ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΣΜΑ, Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΑΠ΄ΤΟ ΤΑΔΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, Η ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙ.
    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ; ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ; ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ Η ΤΑ ΜΠΑΤΣΙΚΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ; ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ; Η ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ [ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ] ΠΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ;
    ΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ…

  8. Αν δεν ηταν μουρλος πρεπει ολοι οι μπατσοι να περασουν ψυχιατρο. Ειναι δυνατον αστυνομικος να κυκλοφορει με οπλο και να ειναι βαρεμενος? Η να παρουμε ολοι οπλα η να επανεξεταστουν ολοι οι μπατσοι απο ψυχιατρους.

  9. Τον φάγανε και το εκαναν να φανει σαν αυτοκτονια.

  10. με τοση μασονια που ειχε παρεδοσε ε λολαθηκε !!!

  11. ΨΥΧΑΚΙΑς ΗΤΑΝ ΣΑ ΚΙ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΜΟΥΡΛΟΜΠΑΤΣΟΥς ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥς ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ

  12. ολοι οσοι ειναι από αγρίνιο μεριά …ειναι σάν καί αυτό ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ …. ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ – ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ – ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ οσο δέν πάει… τά θέλουν ολα γιά τόν εαυτό τους …εχω γνωρίσει σκατανθρώπους από εκείνα τά μέρη …καί ολοι ηταν ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ σάν καί ΑΥΤΟΝ …αυτός ηθελε προτού τόν θάψουν πρώτα νά τόν κρεμάσουν μετά νά τόν κάψουν καί μετά θάψιμο καί νά γεμιζαν τόν τάφο του μέ ΣΚΑΤΑ ανθρώπων καί ζώων …

  13. Φυσικα ειναι απαραδεκτη πραξη….δεν επρεπε να την κανει με τιποτα εδω ομως υπαρχουν πολλα ΓΙΑΤΙ..?? τρελος παντος δεν ηταν αν ηταν και το εκρυβαν τοτε ειναι πολλοι οι συνυπευθυνοι..

  14. Φυσικα ειναι απαραδεκτη πραξη….δεν επρεπε να την κανει με τιποτα εδω ομως υπαρχουν πολλα ΓΙΑΤΙ..?? τρελος παντος δεν ηταν αν ηταν και το εκρυβαν τοτε ειναι πολλοι οι συνυπευθυνοι..

  15. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΤΗΝΟΣ..? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ.. ΤΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ…??

  16. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΚΤΗΝΟΣ..? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ…??

  17. Ενώ το έγκλημα έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής όπως λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έγκλημα ανακαλύφθηκε το μεσημέρι της επόμενης μέρας… Ενώ δηλαδή έπεσαν συνολικά 7 πιστολιές μιας και όπως λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα… Κανείς Δεν άκουσε τίποτε από αυτές!

    1. Εύλογη παρατήρηση. Με τοόσους πυροβολισμούς κανείς δεν άκουσε τίποτα; Λέτε να τον ξέκαναν μαζί με την οικογένειά του;

Comments are closed.