ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ! Direct χτύπημα Καρατζαφέρη σε Χατζηνικολάου!! «Νικολάκη…..ο μιζαδόρος…» ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την εκπομπή του στο αρτ!

Δείτε τι αποκάλυψε για τον περίεργο δημοσιογραφικό ρόλο του εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. …..ΙΑΣΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ !!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ………ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ…………..ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΠΗΔΗΧΤΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΑ, Η ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ?????. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ……..ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΟΦΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ………ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Χ΄΄ΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ) ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ !!!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ???? ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ???? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΥΣΕΑ) ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!! ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ Μ Α Λ Α Κ Α ΨΗΦΟΦΟΡΕ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ…………..ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ…….ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ !!!!! ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ !!!! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ !!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ……………….ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ……ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ….

    1. Μου λες για τον παπαδήμο και μου φέρνεις ως παράδειγμα μια υπόθεση στην περίπτωση που η γυναίκα μου με απατούσε.Άκου λοιπόν πως έχουν τα πράγματα,εάν διάλεγα για γυναίκα μου μια που πήγαινε από τον έναν στον άλλον και γενικά έκανε έκλυτο βίο,ε δεν νομίζω ότι δεν θα έφερα και ευθύνη με την έννοια ότι ήξερα και παρόλα αυτά την πήρα.Έτσι και με τον παπαδήμο,ο οποίος ήταν μια ζωή υπάλληλος των παγκόσμιων τοκογλύφων.Άρα ο καρατζατούμπας είχε απόλυτη γνώση του ποίον πρότεινε και υπ’ αυτήν την έννοια δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ο παπαδήμος τον πούλησε,απλά ο παπαδήμος παρέμεινε στο “στρατόπεδο” που ήταν.Άρα στην περίπτωση παπαδήμου-καρατζατούμπα,ο καρατζατούμπας είναι ο αρχικερατάς,ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!Από την άλλη δεν ανέφερα ότι ο καρατζατούμπας πήρε μίζες από τα εξοπλιστικά,που μπορεί και να πήρε δεν ξέρω,ανέφερα μια off shore,κάτι αδήλωτα εκατομμύρια και κάτι αδήλωτα ακίνητα μεγάλης αξίας.Οπότε άσε τα ψόφια και μην κάνεις γαργάρα αυτά που δεν σε συμφέρουν.
      Υ.Γ.1) Ναι βρε Μ Α Λ Α Κ Α ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ,εφόσον ο κρατζατούμπας ψήφισε το πρώτο μνημόνιο ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ!!!Γι αυτό του έδωσαν την άδεια πανελλήνιας εμβέλειας για το κανάλι και γι αυτό είχε κάλυψη στο δικαστήριο για τα αδήλωτα εκατομμύρια και ακίνητα μεγάλης αξίας,ΆΡΑ ΕΙΧΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!
      Υ.Γ.2) Επίσης Μ Α Λ Α Κ Α ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ,ο μνημονιακός “πατριώτης” πρόεδρος σου,έβαλε στην ευρωβουλή την άλλη μεγάλη πατριώτισσα την Τζαβέλα,ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΌΗΤΩΝ ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ.
      Υ.Γ.3) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ Μ Α Λ Α Κ Α ΓΙΩΡΓΑΚΗ,κάτι για “χουντικά σταγονίδια” που έλεγε ο αρχιπροδότης που υποστηρίζεις,για να κατηγορήσει και να στιγματίσει κάποιους Ευέλπιδες,τα θυμάσαι;Τόσο “πατριώτης” λοιπόν είναι ο καρατζατούμπας και τόσο “πατριώτης” είσαι κι εσύ Μ Α Λ Α Κ Α!Τόσο “πατριώτες” όσο ο εφιάλτης και ο νενέκος.

      1. Ρε άντε πηδήξου βρομοσκυλο του κερατά….θα μας κάνεις και πολιτική ανάλυση ΧΑυγιτη κοπρόσκυλο

  2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ λαμογιοΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ που ψήφισε το μισό πρώτο μνημόνιο δλδ το 1ο άρθρο.

  3. μαλλον θα πρεπει να αλλαξεις πλευρο γιατι μαλλον ο πολλυς υπνος σου κανει κακο….ασε που το μεσημερι εχει και γλαροσουπα…..

  4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ …ΚΑΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΑΤΕ ΗΔΗ……ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ …. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΤΣΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ….ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η Χ.Α ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ.

  5. ΓΙΩΡΓΟ…….Αει στο γερο διαολο αγορι μου.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,παλιολαμογια.

  6. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Χ.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

    1. Μα και βέβαια είναι πατριώτης ο καρατζατούμπας,άλλωστε είναι ο εμπνευστής της ιδεολογίας του “μνημονιακού πατριωτισμού”…Κάτι τέτοια έμαθε και στον βορίδη και μόλις ο βορίδης έπιασε καρέκλα,στην μνημονιακή συγκυβέρνηση πασοκ-νδ-λαος,δήλωσε ότι είναι “εθνικοφιλελεύθερος”!!!
      Αλήθεια πότε χτύπησε τον καρατζατούμπα το σύστημα;Μήπως όταν το αρτ,πρώην τηλεάστυ,πρώην telecity,πήρε άδεια πανελλήνιας εμβέλειας;Ή μήπως όταν το κάλυψε στο “θεματάκι” με την off shore εταιρία και τα αδήλωτα εκατομμύρια και ακίνητα;
      Υ.Γ. Πάντως δεν πρέπει να έχει παράπονο ο καρατζατούμπας.Χρόνια φώναζε υπέρ του παπαδήμιου και τελικά κατάφερε και μας τον φόρτωσε και αυτόν…ο πατριώτης…

    2. Εαν δεν εισαι ο κατατζατουμπας , τοτε εισαι μεγαλο βλημα …
      Ποτε ρε θα σκεφτητε μονοι σας ;
      Αυτος ρε μαλακα δεν στηριξε τον γαπ ; Αυτος δεν στηριξε το σκουπιδι των σιωνιστων παπαδημα ;
      Αυτος δεν ειναι ενα ακομη σκουπιδι της δεξιας συμμοριας ;
      Αυτος δεν ελεγε τους πρωτους μηνες που οι συναδελφοι του αριστεροκατσαπλιαδες παρισταναν οτι κυβερνουσαν , οτι να δουμε τι θα κανει το αεργο και αμορφωτο και ελληνοφωνο σκουπιδι γνωστο και σαν τσιπρας ;
      Η μηπως εγινε τοσο πλουσιος πουλωντας γαλα και σανο ;
      Τι αλλο δηλαδη πρεπει να κανει για να καταλαβαιτε οτι ΟΛΟΙ ειναι της ιδιας συμμοριας ;

Comments are closed.