Τι Τσ-ίπρας, τι Τσ-ολάκογλου. 72 χρόνια μετά τις δίκες των επαίσχυντων δοσιλόγων της Βέρμαχτ, ο λαός φωνάζει: “Στήστε δικαστήρια, να πάνε φυλακή οι προδότες”

Κοινοποίηση:
exofilo23-2

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Φτάνει πια με αυτό που γίνεται , να κάνουμε ήρωες τους απατεώνες (Καραμανλής Παπανδρέου κλπ) και προδότες τους ήρωες [που έσωσαν την Ελλάδα όπως ο Τσολάκογλου.

  2. Ουδεμια σχεση . Ο Τσολακογλου οτι εκανε το εκανε για να σωσει τους Ελληνες απο περαιτερω σφαγες , εστω και αν ηταν λαθος του .
    Ο Τσιπρας ειναι ενα αεργο , αμορφωτο ελληνοφωνο σκουπιδι που συνειδητα προδιδει τα Ιερα και Οσια της Πατριδος , οπως και οι υπολοιποι κυνοβουλευτικοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ .

  3. επανηλθα ξεχεσα το σπουδεοτερο εαν η ελληνεσ δεν κρατουσανε τουσ γερμανουσ στο Β.Π.Π ΜΕ ΤΟΞΑ οσο μπορεσαν ενο πεφτανε μεγαλεσ χωρεσ σαν τραπουλοχαρτα και τουσ επιασε ο βαρησ χωμονασ στην ροσια που ο χειμωνασ τουσ νηκησε μετα θα χτηπουσαν την αμερηκη και πολεσ χωρεσ ακομα και την αραβια φησηκα τορα ολη η γη θα ητανε υπο την γερμανηκη μποτα τουσ εβρεουσ θα τουσ εξαφανηζαν μεχρη τον τελεφτο ουτε η βρετανια τουσ νηκησε η τυχει τουσ χαμογελασε χαρη στουσ ελληνεσ αφου ο στροτοσ τουσ επεφτε απο τον βαρη χειμονα στην ροσια και δεν ζητησαμε τηποτα τοτεσ ενο πολεσ χωρεσ κανανε πλιατσηκο στην γερμανια χτηπατε μασ βρε κουφαλεσ συνεχειστε να χτυπατε την ελλαδα και τουσ ελληνεσ βρε αχαρηστη και οτη δοσατε δεν πηγε στουσ ελληνεσ πηγανε στησ τραπεζεσ και στουσ τοκογλιφουσ βρε εαν γηνη και τριτοσ .π π μακαρη να απεχουμε δεν σασ αξειζη εαν παραδηνομασταν τοτεσ δεν θα ειχαμε επανο απο 500 000 νεκρουσ ηρωεσ ελληνεσ

  4. καμμια σχεση, η ημερα με τη νυχτα,το ασπρο με το μαυρο

  5. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ
    Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΩΝ

Comments are closed.