ΤΙ ΛΕΝΕ! ΟΥΡΕΣ από κόσμο στον Λυκαβηττό για τον “θαυματουργό Σταυρό” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Κατά εκατοντάδες σπεύδουν  πιστοί στους Αγίους Ισιδώρους, στο λόφο του Λυκαβηττού, για να διαβαστούν με το Σταυρό που κρατά στα χέρια του ο ιερέας π. Δημήτριος και είναι, όπως λέει, θαυματουργός.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Bήμα οροδοξίας άνθρωποι που  σταυρώθηκαν με τον εν λόγω Σταυρό λένε ότι  θεραπεύτηκαν από βαριές ασθένειες ακόμη κι από καρκίνο…
Η ουρά για να φτάσει η στιγμή να σταυρωθεί κάποιος είναι δεκάδες μέτρων κι όσοι έχουν σκοπό να επισκεφθούν τον Ναό θα πρέπει να επιστρατευτούν την καρτερική υπομονή!
Άνθρωποι με χρόνια προβλήματα υγείας δηλώνουν στην κάμερα  ότι βρίσκουν ίαση ψυχής και σώματος….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Βολεύει να ειρωνεύεσαι την πίστη των συνανθρώπων σου στο Θεό…δικαιολογείς τη μικροψυχία σου και την άγνοια σου…συνέχισε να το κάνεις αλλά όπως κρίνεις ,θα κριθείς…

  2. το είχα πει και ο γέροντας…. όταν φτιαχνοταν…..

  3. Η πίστη μπορεί να κάνει και τον ήλιο να σβήσει και τα μνημόνια να τελειώσουν. Δεν μπορώ να κατανοήσω τις βουλές του Δημιουργού αλλά ποτέ δεν αμφέβαλα ότι υπάρχει. Με την ανθρώπινη λογική η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να υφίσταται με τόσα προβλήματα και τόσους εχθρούς. Υπάρχει ακόμα γιατί Αυτός θέλει! Γιατί; Δεν το ξέρω!

  4. Μεσαιωνας. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος.

    1. εσυ οταν αρωστισεις φωναξε την νεα ταξη πραγματων να σε σωσει με τσιπακι

Comments are closed.