Τι λένε εκπρόσωποι των Ποντιακών Σωματείων για την επίθεση στον Μπουτάρη

Κοινοποίηση:
728231487d08e1dc8aec5430f7f7e3d5_XL

Ως ακραία στοιχεία χαρακτήρισε τα άτομα που έδειραν και προπηλάκισαν άγρια χθες τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο Κωνσταντίνος Σαμουρκασίδης, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Ελλάδας, λέγοντας πως «δεν έχουν καμία σχέση με τον οργανωμένο ποντιακό χώρο».

Ακόμη ο ίδιος είπε ότι «η παρουσία της αστυνομίας ήταν ελλιπέστατη» και ανέφερε ότι δύο άτομα από τη διοργάνωση που είχαν αναλάβει την περιφρούρηση της εκδήλωσης τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον δήμαρχο. «Εκεί βρίσκονταν διάφοροι επίσημοι, είχε ενημερωθεί η αστυνομία, ωστόσο η παρουσία της ήταν ελλειπεστατη. Εμείς προσπαθήσαμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα, να ηρεμήσουμε τον κόσμο και να διαφυλάξουμε την εκδήλωση», δήλωσε ο κ. Σαμουρκασίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε τσάμπα μάγκα Κωνσταντίνε Σαμουρκασίδη, για το βίντεο που δείχνει τον ξεφτιλισμένο δήμαρχο ΣΟΥ, Γιάννη Μπουτάρη, να λέει επί λέξη: “ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΧΙ” τι έχεις να πεις;;;

    Σας ξέρουμε όλους εσάς τους δήθεν “αγωνιστές” τι και ποιους εξυπηρετείτε!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ “ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗ!!!

  2. Φυσικό είναι και σωστή αυτή η επισήμανση από τα σωματεία των Ποντίων. ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν είπε, ούτε από σωματεία ούτε από τους χαραμοφάηαδες πολιτικούς, αν συμφωνεί με τα λεγόμενα σε ξένο τύπο του μαλάκα δημάρχου που καθαρά λέει τα πιστεύω του σε ότι αφορά για την γενοκτονία των Ποντίων. ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ δεν αναφέρει αν συμφωνεί με αυτά που είπε ο πισωγλέντης. ΚΑΝΕΝΑΣ χαραμοφάης ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να πει αν “χέστηκε που ο Κεμάλ σκότωνε τους Ποντίους”. ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕ ΧΕΡΧΕΛΕΔΕΣ!!!!

Comments are closed.