ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ; ΕΛ.ΑΣ και ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ πήγαν να «ΘΑΨΟΥΝ» τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΜΑΘΗΤΗ στο ΜΕΝΙΔΙ- Στο ΚΟΛΠΟ και το Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ;;; (ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
ελας

ΧΘΕΣ το πρωί όσοι παρακολουθήσαμε τη τραγωδία με τον 10 χρονο μαθητή που έπεσε νεκρός από σφαίρα (αδέσποτη;) στο Μενίδι, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα φιάσκου της ΕΛΑΣ και των ανίκανων και κουτοπόνηρων πολιτικών που κυβερνάνε τη χώρα ενώ κοιτάνε να κουκουλώσουν ένα τεράστιο έγκλημα μέσα σε ελληνικό σχολείο.

Ενώ το παιδί είχε πυροβοληθεί στο ΚΕΦΑΛΙ μας τάιζαν ψευδείς ειδήσεις ότι ο μαθητής ζαλίστηκε μόνος του και έπεσε και χτύπησε. Δεν καταλάβανε ενώ το παιδί αιμορραγούσε και έχανε τη ζωή του ότι είχε πυροβοληθεί; Και στην ανακοίνωση της η αστυνομία δεν αναφέρει καν σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το άτυχο παιδάκι!

Eπρεπε να γίνει νεκροψία για να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία θανάτου!

Τί αδέσποτες σφαίρες και μπούρδες; Nα βρουν τον δράστη.

Η ΕΛΑΣ, το Υπ. Παιδείας και ο Γραβρογλου ποιον καλύπτουν και τι κρύβουν;

Από το ρεπορτάζ προκύπτουν πολλά ερωτήματα όπως επίσης το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Παίδων οι γιατροί που εξέτασαν τον 11χρονο Μάριο όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά το περιστατικό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών δεν κατάλαβαν ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

Σημειώνεται ότι μόλις σήμερα μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή στο άτυχο παιδί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «οπή στο πάνω μαλακό μέρος της κεφαλής από την οποία έβγαλε βλήμα πυροβόλου όπλου που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Πολύ ύποπτα όλα αυτά… κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή ή σπίτι τους!

Ορίστε πώς μετάδιδαν την είδηση το πρωί τα βρωμοκάναλα!

Διαβάστε ακόμα: Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον τραγικό θάνατο του 10χρονου ΜΑΘΗΤΗ από πυροβολισμό στο ΜΕΝΙΔΙ!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΗΔΕΙΑ; ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όλο λόγια είστε φλώροι.σαν τα κοπρόσκυλα γαβγιζετε από απόσταση ασφαλείας. Τραβάτε ρε γαμιστε τους να δείξετε ότι αξίζετε σαν λαός. Αλλιώς τουμπεκιαστειτε κ στήσετε κολο!!!!!

  2. Ισως δεν θελουν να τα σκαλιζουν τα μμε για να μην γινει γνωστο οτι ο Δημαρχος ειναι ακτιβιστης υπερ των δικαιωματων των γυφτων και οτι σε παλαιοτερη προσπαθεια εκκενωσης του καταυλισμου αντισταθηκε στην αστυνομια

  3. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ…ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ ΜΙΟΝΟΤΗΤΑ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΞΗΛΟΣΑΝ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ…

  4. Οι γύφτοι είναι παντού ίδιοι , και στο νομισματοκοπείο όταν γλεντάν οι κουμπουριές πάνε σύννεφο , εάν συμβεί κάτι θα υπάρχει και ηθικός αυτουργός , ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ κύριος ΡΟΥΣΣΟΣ

  5. Κρεμάλες στα κομμούνια.

  6. Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ.Ο ΜΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ…

  7. Να πάτε αμέσως και να βρείτε τον γέροντα τους η τον βασιλιά τον τσιγγάνων και να του πείτε πως αμα δεν βρεθεί ποιος το έκανε να μαζέψουν το καραβάνι τους και μπουλο πριν τους γμσουμε όλους στο τσαντίρι.

  8. KE I TRIS GNORIZAN TIN ALITHIA …APO MAKRIA FENETE OTI METADIDOUN PSEMATA KE KALIPTOUN TIN ALITHINI IDISI …

  9. AΠΛΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

    ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ……

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΑΝΟΜΙΑ – ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ , ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ”!!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ…..

Comments are closed.