Τι θα απογίνει η σορός της Νανάς Καραγιάννη; Το μήνυμα της μητέρας της

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου και θα μεταφέρει τη σορό της στο εξωτερικό για αποτέφρωση, σύμφωνα με τη μητέρα της, Αρετή Καβαδία.

Η μητέρα της ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στη θλίψη της οικογένειας και μίλησε για όσους γράφουν ανακρίβειες τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας στο Facebook:

«Εμείς, η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ αυτήν την τραγική για μας κατάσταση.

Σ εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους.»

Το μήνυμα της μητέρας μετέφερε στο Facebook η φίλη της Νανάς Καραγιάννη, δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μήπως έστω και αργά να τους φώτιζε ο Θεός πως κάνουν λάθος; Όσο ολέθριο ήταν να ακολουθούν τις επιθυμίες της εν ζωή, αφού προφανώς η θέλησή της δεν ήταν αξιόπιστη λόγω του σοβαρότατου ψυχιατρικού της θέματος,άλλο τόσο και χειρότερα τώρα. Αν υποθέσουμε πως δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή κι όλα τα πιστεύω της Ορθοδοξίας μας είναι μύθοι, ποιο το κακό αφού δεν βλέπει αν πραγματοποιηθεί το θέλημά της; Αν όμως η ψυχή της βασανίζεται και ζητάει ανάπαυση, που είναι και η πραγματικότητα, γιατί να μην την αφήσουμε ούτε στην αιωνιότητα να ξεκουραστεί; Ας προσευχηθούμε να αλλάξουν γνώμη…Ας διαβάσουν λίγο τη μελέτη περί ψυχής μετά θάνατον του π. Σεραφείμ Ρόουζ ή ας ενημερωθούν για τις επιδράσεις της μαύρης μαγείας.Η πίστη μας είναι ό,τι πιο ισχυρό και αληθινό.

  2. ………………ακόμα και στον θάνατο, ενάντια στην Ορθόδοξη Πίστη (γονείς και παιδιά)…..είναι τραγικό !!!

Comments are closed.