ΤΙ «ΑΝΩΜΑΛΙΑ»!- Δείτε το… τρομακτικό σπίτι που παντρεύτηκαν Κοσιώνη- Μπακογιάννης!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΣΙΩΝΗ

Δείτε το σπίτι, όπου θα γίνει ο γάμος των Κοσιώνη-Μπακογιάννη… Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης παντρεύονται το Σάββατο, έχοντας στο πλευρό τους, τους συγγενείς τους, τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο, και Δανάη και τους στενούς τους φίλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr και το μυστήριο του γάμου και η δεξίωση θα γίνουν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, που αποτελεί αγαπημένο χώρο διαμονής για όλη την οικογένεια και κυρίως για το αγαπημένο ζευγάρι. Το βράδυ της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης με την μέλλουσα συζυγό του Σία Κοσιώνη, δειπνησαν και διασκεδασαν με τους καλεσμένους τους σε γνωστό κέντρο της Ποταμιάς. Δείτε φωτογραφία του σπιτιού:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο μακακας ο Λεανης φταίει που την πήρε φοιτήτρια και στην πλάτη του έστησε καριέρα και μετά βρήκε μεγαλύτερο κορόιδο.

  2. Αμα δεν ειχε σιτεψει θα προλαβαινε να παρει εφοπλιστη κι αυτη οπως χρουψαλα πως λεγεται δουκισα ταμτα ζοζεφιν βασια λοη κλπκλπ ολες οι λεβεντιες..
    Ομως παλι καλα διοτι αν αργουσε κιαλλο ουτε την καρικατουρα πολιτικαντη της δεκαρας θα τσιμπαγε

  3. ΡΕ ΤΗΝ ΤΑΣΣΙΑ!!!!!……ΜΕΓΑΛΩΣΕ ….ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…….ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ!!!!!!…….ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ…………………..

  4. ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑ , ΣΤΑΥΡΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΌΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ; ΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΟ ΑΛΟΓΟ Ή ΤΡΑΒΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΒΡΑΙΪΚΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΜΙΆ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΠΑΘΙΑ Ή ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ

  5. η πατσαωουρα του σκαι και ο μπηχτης που δεν ξερει ποσα παιδια εχει σπυρει

  6. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΡΕ ΜΑΝΑΒΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΑΒΗΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

  7. Ο πυργος του παππου στα Καρπαθια ειναι.Μετα τις 12 τη νυχτα που σηκωνεται ο παππους συνηθως,”θ’αναψει” το γλεντι.Απαγορευονται σταυροι,σκορδα,και ασημενιες σφαιρες!

Comments are closed.