Τις δύσκολες ώρες, ΕΚΕΙΝΟΣ, εμπνέει. Κάτω από το άγαλμα του τελευταίου αυτοκράτορα. Ψηλά το φρόνημα. Το χρωστάμε στα παιδιά μας και στους γονείς μας…

Κοινοποίηση:
edito3

Τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς, με τα κουμούνια;

Τι σχέση μπορεί να έχουμε εμείς με τους απάτριδες;

Τι σχέση μπορούμε να έχουμε ΕΜΕΙΣ με αυτούς τους σιχαμένους που μας κυβερνάνε,  που δεν αφήσαμε ποτέ τον Μπράιμη να πειράξει τους προγόνους μας και να κάψει τα χωριά μας;

Τις δύσκολες ώρες(εθνικές, προσωπικές, κοινωνικές και οικονομικές), ένα άγγιγμα στο βωμό του τελευταίου αυτοκράτορα, είναι νάμα ελπίδας.

edito2

Κανείς πατριώτης(όποια προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει), δεν έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει πίσω.

edito1

Η πατρίδα πάνω απ’ όλα…

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνόψυχους πατριώτες και Πιστούς Στον Έναν και Μοναδικό λυτρωτή!το 2017 θα χρειαστεί Πίστη και δύναμη!

  2. Χρονια πολλα και καλα σε ολους τους Πατριωτες, στους συντελεστες του site και της εφημεριδας.

  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ????? ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!!!

  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!!!

  5. χρονια πολλα Στεφανε με υγεια δυναμη και πιστη.

  6. κ.Χιο για την ονομαστική σας γιορτή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,να είστε πάντα καλά να βγαζετε τις αλήθειες που άλλοι προσπαθούν να κρύψουν να έχετε πάντα το θάρρος της γνώμη σας και ΠΟΤΕ να μην σκυψετε το κεφάλι στα δουλικά που μας κυβερνούν .Να δειχνετε πάντα τι θα πει αδουλωτη Ελληνική ψυχή.

    1. για πες μας για τον Αλάριχο λίγα πράγματα…..ή για τους εβραίους στο Βυζάντιο……

  7. κάθε χρόνο σε αυτό το σημείο κάνει εκδήλωση η χρυσή αυγή

      1. Δεν θα ειναι κακή ιδέα από το να ταφώ στα νεκροταφεία που θα θάψουν το βρωμερό κορμί των λιμοκοντόρων που μας κυβερνάνε

        Τιμή μου…

  8. Στέφανε Χρόνια Πολλά,και περαστικά στον πατέρα σου,να γίνει γρήγορα καλά.

  9. αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε το τρίπτυχο “πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.στέφανε χρόνια καλά,καλή λευτεριά στην πατρίδα μας!!

  10. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,Κ Κ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

  11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΕΥΧΩΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΒΛΑΝΤ – ΠΡΟΦΙΛ ΦΟΡΟΥΜ.

  12. Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ!!!!!!!!

  13. Πολυ ωραια αναρτηση!
    Στεφανε σου ευχομαι ετη πολλα,ετη καλα και οτι καλυτερο οσο αναφορα την υγεια του πατερα σου!!
    Καλες γιορτες σε εσενα και την οικογενεια σου!

  14. Καλη λευτεριά ελπίζω να ολα να πανε καλύτερα για ολους μας αλλα επειδη οι ευχές δεν αρκουν πρεπει να βαλουμε κ εμεις κανενα χερι γιατι απο τις καρέκλες τις καφετέριας κανενας δεν απαλευθερώθηκε.
    Χρονια πολλα Κυριε Χιο ευχομαι καλη ανάρρωση στον πατέρα σας κ να ξεπεραστουν ολες οι δυσκολίες

  15. Χρόνια πολλα κ καλη λευτεριά!
    Στέφανε έχεις μεγάλα καρύδια δε πρεπει να μείνεις μονο σε άρθρα….

  16. Μακάρι να είχαμε και άλλους “Στέφανους” δημοσιογράφους στην Ελλάδα! Η Ελλάδα θα ήτανε καλύτερη!

  17. Ουτε μια σταλα Ελληνικο αιμα δεν ειχε Στεφανε,ασχετως αν ηταν αυτοκρατωρ του Βυζαντιου.Ελλας Ελληνων Στεφανε,ζητω η η Πατρις.

  18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ.ΤΑΧΕΙΑΝ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΛΗΤΕΡΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΜΑΤΟΣ ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ………[ ΕΝΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ] ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ??????????????????

  19. Στέφανε γερά, ζήτω η Πατρίδα και άσε τους καρατζαφέρηδες.
    Είναι ανώμαλοι μνημονιακοί και θα μας καταστρέψουν

  20. πως ειναι ο πατερας σου στεφανε ???στην υγεια του ???

Comments are closed.