Της κακομοίρας στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! «Ποιος Σαββίδης αυτός που…..».. «Ο ΠΑΟΚ είναι προκάλυμμα»… «Ο Πουτιν ξέρει ότι….» ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
milonakis sabbidis

Πρέπει να το δουν όλοι

Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση!

Όλο το ρεπορτάζ το έχουν οι συνάδελφοι της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΌ

Δείτε το από το 41:41 μέχρι 59:27

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

  2. Ρε ελληναραδες ποτε η ρωσια βοηθησε την ελλαδα ;;;; ολοι τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ κοιτανε

    1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΧΙΕΛΛΗΝΑΡΑ!!!!!
      ΠΟΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ;;;;

  3. Ο Σαββίδης μπορει να είναι Έλληνας αλλά δεν νιώθει Έλληνας…
    Ξυπνήστε κουταμαδες γλυφοκολιδες το χρήμα δεν έχει πατρίδα για κάτι τέτοιους τύπους σαν αυτόν…

  4. Κι ευρεθεν ένας Πόντιος να περ την εξουσιαν.

  5. ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ…

  6. ΡΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ……ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΦΛΑΤΖΑ……
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΝΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ.
    ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΟΥΝΤΟ…ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ…..ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ

  7. Μάθε ελληνικά ρεεεεε τουρκόσπορε τόσα χρόνια είσαι στην Ελλάδα, ποιός Έλληνας μισεί την γλώσσα του και δεν καταδέχεται να την μιλήσει.

    1. αλβανόσπορε ο ιβάν μιλάει μια χαρά ελληνικά, και μάλιστα την αρχαία Ιωνική διάλεκτο (ποντιακά)…
      εσύ ρεεεεεε αμερικανολιγούρι εκτός από αρβανιτικά, μιλάς γνήσια αρχαία ελληνικά;;;

      χίε στραβά το πας το σχέδιο, πάρτο αλλιώς !!!!!

      1. σκασε κοπριτη τουρκοσπορε. που παιρνεις και το μερος αυτου του γελοιου. θα του κλασεις τρια φορτηγα αρχιδια του χιου συριζοπουστρα. σε κατι παλιομαλακες σαν κι εσενα στηριζονται οι νταβατζηδες αυτου του κρατους

  8. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΜΑΟΥΝΙΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ Ε ΜΥΛΩΝΑΚΗ?ΜΗΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΥΠΟΥ πριμικιρη…ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!!

  9. Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ.ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΡΔ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΣΕΒΙΚΟΙ.

    1. Οι καθαρόαιμοι Έλληνες μιλάνε ελληνικά ή ποντιακά και δεν συνεργάζονται με αριστερούς ανθέλληνεςγκε γκε;

      1. αλβανόσπορε ο ιβάν μιλάει μια χαρά ελληνικά, και μάλιστα την αρχαία Ιωνική διάλεκτο (ποντιακά)…
        εσύ ρεεεεεε αμερικανολιγούρι εκτός από αρβανιτικά, μιλάς γνήσια αρχαία ελληνικά;;;

      2. ποκ είσαι και φαίνεσαι ρέεεε… αλβανέεε

      3. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ Ο ΙΒΑΝ κοροιδο!!!!

  10. κ.Αντώνη Μυλωνάκη ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΊΠΑΤΕ απο 58′-50″–,,ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,,—ΟΠΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ,,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,ΣΗΜΙΤΗΣ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ,ΕΒΕΡΤ,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓ,Τ.ΚΟΥΙΚ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,Ο ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ,,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ,, ΚΑΙ ,,ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ,,. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ,, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΝ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ,ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΗΡΩΙΚΗ ΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΝΗΓΕΡΙΑΝΟ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ,,ΕΛΛΗΝΑ,, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.–ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΙΑΦΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ-ΜΑΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙΑΛΛΑ 4 ΕΚ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ . ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ,,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ,, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ!!!

    1. άς ατοίντς τεμέτερον, ατοί εν αμερικανολιγούρια…

  11. τι να μας πεί κι ο ναύαρχος ΑΣ !!!!

Comments are closed.