Την «σάπισαν» στο ΞΥΛΟ! Βίαιες μαθήτριες έστειλαν στο νοσοκομείο μια 16χρονη στα Χανιά!

Κοινοποίηση:
xania

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητριών σε λύκειο των Χανίων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 16χρονης μετά από τσακωμό, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Για άγνωστο λόγο, τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν σε συμμαθήτριά τους έξω από το σχολικό χώρο. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν να χρειαστεί η μεταφορά της μαθήτριας που δέχθηκε την επίθεση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά, ενώ για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Διευθυντής της Β’θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο οποίος έχει ζητήσει από την διευθύντρια του σχολείου να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την επίθεση.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ….
    Η ΔΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΠΙΕΙΙΚΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ……ΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ–ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΩΝ….
    ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ….ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ….
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ…..ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ…..

  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΩΧ ΕΙΠΑ ΑΓΙΟΣ, Ο ΦΙΛΗΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ.

Comments are closed.