ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ: Τι ανακοίνωσε ο παρουσιαστής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kanalia_adeies_1-600x277

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα δέχθηκε τηλεοπτικό κανάλι.

Το απειλητικό τηλεφώνημα έκανε γνωστό από τον αέρα της εκποπής «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος τόνισε πως δεν θα διακοπεί η ροή του προγράμματος μέχρι η αστυνομία να ερευνήσει τις εγκαταστάσεις.

Πράγματι, το κανάλι συνέχισε να εκπέμπει το πρόγραμμά του κανονικά, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας.

Δείτε εδώ όσα είπε ο κ. Φουρθιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πως και δεν εχουν σκεφτει να “αναστησουν” εκει στο Εψιλον τη Σια Λιαροπουλου και τον Ανδρεα Μικρουτσικο με τις ¨κοινωνικες” τους εκπομπες,που πηγαινε καθε καμμενος (και ο υπουργοπανος μπορει να παει) και τσακωνοτανε.

  2. Ναι,δεχθηκε τηλεφωνημα για βομβα και δεν εκκενωθηκε το καναλι,αλλα ο ηρωας αγαπηΜενιος και η ηρωικη παρεα του (ο αλλος πουστης και οι κυρατσες) κατσανε εκει να πεσουν ηρωικα στο καθηκον.Ουτε ο Πρεκας στο “ΟΧΙ” τετοιο ηρωισμο!Μενιο για γελια και για κλαμματα εχεις καταντησει με τους ψευτοκαυγαδες σου και τις ψευτοεντασεις σου για να ανεβασεις τη ρημαδα την τηλεθεαση.Εγω λεω να βαλεις ενα μουστακι ασπρο και μια περουκα ασπρη και να κανεις τον Παραμυθα του 2017.

Comments are closed.