Τετ-α-τετ Τσίπρα με Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη! Έτοιμοι για «βαριά διπλωματία» oι Τούρκοι! Εμείς πήγαμε χαλαρά με τον Μουζάλα! Σάλτα Αλέξη στην Τουρκιά να βρεις μοίρα μη σε λένε …κακομοίρα!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
tsipras1

Σε εξέλιξη βρίσκεται, αυτήν την ώρα, στην Κωνσταντινούπολη, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που διεξάγεται στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ.

Έτοιμοι για «βαριά διπλωματία» πήγαν οι Τούρκοι στη συνάντηση, ενώ ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τον Γιάννη Μουζάλα

Στη συνάντηση, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Facebook, ο κ. Τσίπρας συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σε μια πιο εμφανώς… χαλαρή διάθεσή, την ώρα που απέναντί τους βρίσκεται το «βαρύ πυροβολικό» των Τούρκων.

Και αυτό, καθώς ο κ. Ερντογάν συνοδεύεται από τον ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον υφυπουργό Εξωτερικών Φεϊντούν Σινιργίογλου, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Ελλάδα.

Η selfie του Τσίπρα με όμορφες εργαζόμενες του Ερντογάν

Στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ, στην Κωνσταντινούπολη μερικά κορίτσια που εργάζονται για την τουρκική κυβέρνηση ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να φωτογραφηθούν μαζί!

photo_38

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το πρωι τον πηδαγε η Μερκελ το μεσημερι του εκανε οθωμανικο ο Ερντογαν και την Παρασκευη θα τους τελειωσει ολους μαζι ο ΠΟΥΤΙΝ για να τελειωνουμε μια και καλη απο τα αποβρασματα αυτα.

Comments are closed.