Τερμάτισαν την έννοια του καλτ σε πανηγύρι στην Ηλεία – Δείτε που ανέβασαν τον Γιώργο Μάγκα για να τους παίξει κλαρίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
5991a4f11dc52440048b46af

Στο υπέρτατο σημείο του …έφτασε χθες η κουλτούρα και ο πολιτισμός στην Ηλεία.

Κάτοικοι στο χωριό Διάσελα ανέβασαν πάνω στο καμπαναριό της εκκλησίας τους, τον γνωστό καλλιτέχνη Γιώργο Μάγκα για να τους παίξει κλαρίνο στο πλαίσιο τοπικού πανηγυριού… Προφανώς με τις ευλογίες και την άδεια του μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού.

Ακολούθησαν σκηνές σκληρού ρόκ με τους θαμώνες να πέφτουν εκστασιασμένοι στο έδαφος. Οι πληροφορίες που λένε ότι τα καμπαναριά των εκκλησιών στην Ηλεία θα χρησιμοποιηθούν στις επόμενες δημοτικές και εθνικές εκλογές από τους υποψήφιους δημάρχους και βουλευτές για τις προεκλογικές τους ομιλίες, δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ. ΚΛΑΡΙΝΟ – ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ, ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟYΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ.

  2. Όταν οι κατσίβελοι ανέλαβαν να εκτελούν τον ρόλο του εκτελεστή στις εκτελέσεις καταδικών (λαιμητόμος)…… Το ξέρετε αυτό;;; Μπορείτε να το βρείτε στα ΦΕΚ μας.

  3. Γύφτικα πανιγύρια με λαμεδιάρη κλαρινογαμπρό. Αλλά αυτός που έδωσε την άδεια να ανέβουν στο καμπαναριό χρειάζεται δημόσια διαπόμπευση και ξύρισμα με συνοπτικές διαδικασίες.

    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ…!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!!

  4. Γύφτοι ελληνόφωνοι. Σκατομαλακες ζώα χριστιανή και καλά.τουρκογυφτοι του ελεους

  5. δεν πάνε καλά i άνθρωποι ps το επέτρεψε ο pater εκεί τις εκκλησια τι είναι το καμπαναριό γύφτικο παζάρι άντε και σε ανωτερα και χορό τις κοιλιας βρε στο καμπαναριό

  6. Πόσο γίδια είσαστε τελικά…τελειωμένοι καψουρόβλαχοι,σε έκσταση,όπου δεν ρέει τίποτα ηθικό κι Ελληνικό(πόσο μάλλον Χριστιανικό) στις φλέβες τους και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον κάθε ισλαμοπίθηκο που κατουράει έξω από τις εκκλησίες…εμείς να περνάμε καλά και στ’αρχ….α μας ο διπλανός…δως τους ντιριντάχτα,κοψίδια και γυφτοκλαρινιές κι ας καεί το σύμπαν δίπλα τους…τον άλλον τον γυφτολαμέ που την είδε μουζεΐνης με κλαρίνο πάνω στο καμπαναριό,πρέπει να τον συλλάβουν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου,και τον αρχιμανδρίτη που έδωσε την άδεια,να του ξεριζώσουν το γένι τρίχα τρίχα με πένσα…ουούστ τελειωμένοι γυφτοκαράβλαχοι,εγκεφαλικά αυνανισμένοι…φτουου…

  7. Άλλοι τσάι στο Λονδίνο, και οι Έλληνες κλαρίνο…

  8. Ο τουρκόγυφτος σκυλάς παίζει ανατολίτικες παπαριές και η όλη φάση θυμίζει ισλαμική γιορτή και όχι χριστιανική. Όπου νάναι θα βγεί και ο ιμάμης.

  9. Παρακαλώ να εκλείψει η ανατολίτικη πιθηκολαγνεία ….

    Μέτρον κυρίες και κύριοι …

    Ευχαριστώ ..

  10. Αυτά είναι τα γλέντια και τα πανηγύρια του λαού….Βυζαντινή μουσική παίζει το κλαρίνο….ΞΥΠΝΑΤΕ κωλοπολιτισμένοι και κωλοαστοί του κερατά που ξεχάσατε την Ελληνική Παράδοση…..Αν σας αρέσουν οι κώλοι….κατά Τουρκία ή για Ευρώπη μεριά!

  11. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Καλά δεν υπάρχει λέμε.

    Πρέπει να είχαν τραβήξει όλοι από μισό κιλό χόρτο.

  12. Ζώα κωλόβλαχοι, τι την περάσατε την εκκλησία?

Comments are closed.