Τα σπάει η φωτογραφία με την δικηγόρο των άπλυτων! Η φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο γόνατο της και ο σύντροφος της που…. (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
afti-einai-i-dikigoros-pou-travmatistike-sta-exarxeia--katigorouse-dokimous-astynomikous-os-fasistes-vinteo-1-315x236

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Μια σκατοφατσα με μυαλα ιδια με τους τεμπελοαπλυτους που την σακατεψαν και που κατηγορουσε τους αστυνομικους ως φασιστες. Αυτα παθαινει οποιος ειναι οπαδος του χαους με σκατενια μυαλα!!!!

  2. καλε τετοια φωτοβολιδαρα και η ηλίθια αντι να σκυψει να της μπει στον κωλο εκατσε σαν αγγουρι και την εφαγε στο γοντατο;;; ας ημουν εγω εκει να δεις πως θα το εκμεταλλευομουν να ξεκουραστει και λιγο ο Χασαν ο αραποκωλης.

  3. που ειναι οι απλυτοι δημήτρης οικονόμου και ευαγγελατος να μιλανε για εγκληματικη οργανωση που ηθελε να σκορπισει τον ολεθρο,μουγκα στη στρουγγα για τα φιλαρακια τους
    κατα τα αλλα γλειφιτζουρι να παρει κανεις απο παιδακι και να φοραει μαυρη μπλουζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βαφκαλιζονται,τωρα σιωπη που κοντεψε να παει ακλαφτη η δικηγορος απο τους ομοιους της βεβαια,τετοια υποκρισια,περισσια.

  4. Μια σκατογρια ειναι…
    Βαλανε φωτογραφια 20ετιας
    Ουστ γρια πουτανα που θες την Ελλαδα ολη σαν τα εξαχρεια που μενεις

  5. Υπαρχει και Θεος μωρη βρωμιαρα !!!!
    Αναπηρη να μεινει η χολερα!

  6. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ …..! πιο δυνατα βρωμιαρα , δεν σε ακουμε καλα !
    Του χρονου ελπιζω να ανατιναχθει απο την βλακεια σας , ολοκληρο κτηριο γεματο με απλυτα σκουπιδια
    Ο’τι πιο ωραιο ειδαμε ποτε απο το κ@λοτεχνειο!!!!!

  7. Ο/Η και αν η αλήθεια είναι εναντίον μας, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια... λέει:

    Δεν φταίει ο σύντροφος που έριξε τη φωτοβολίδα… ο μπάτσος που τραβήχτηκε φταίει και βρήκε η φωτοβολίδα τη συντρόφισα δικηγορίνα…
    Γουστάρω συριζόνια, γιατι εχουν διπλο διαφορικο, τραβανε στην ανηφορα, ειναι οικονομικα, και αν ποτε τα αλλαζα… Παλι συριζόνια θα επερνα να ΄ουμε…

  8. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΒΥΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝΑΨΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!! ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ” ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ!!!

  9. Η Δικαιοσύνη του ΘΕΟΥ έδειξε τον δρόμο.
    Άντε σιγά σιγά να βάζουμε και εμείς το χέρι μας να ελευθερώσουμε αυτόν τον τόπο από όλα τα κατακάθια, εισαγόμενα και εγχώρια.
    NO MERCY.-

  10. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν χρυσαυγίτες. Αυτά τα πουστράκια μόνο για κανά σχόλιο στο ίντερνετ είναι, στο δρόμο δεν εμφανίζονται όταν νυχτώνει

  11. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ Κ ΑΡΒΥΛΕΣ ,ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.?.Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ “ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ”.. ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ

  12. Όταν ψηλώσει η στιγμή αυτή η κυρία μαζί με όλους τους ψηφοφόρους της αριστεράς και της προδοτικής ψοφοδεξιάς θα πάρουν σειρά για το απόσπασμα. Ζήτω η Νίκη.

    1. Και πες της ότι ξέχασε το βρακάκι της γιόκα μου

      1. Κάντε τώρα το χιουμοράκι γιατί όπως είπε ο Αρχηγός ”όταν θα γίνουμε εμείς οι δυνατοί θα είμαστε ανελέητοι”.

  13. φανταστειτε να την ετρωγε στο κωλο….παλι καλα…..να γινει καλα και ας ειναι αμετανοητη η βλαμμενη…..

  14. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ: ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

  15. Ο/Η δεν φταίει ο σύντροφος που έριξε τη φωτοβολίδα... ο μπάτσος που τραβήχτηκε φταίει και την πάτησε η συντρόφισα... λέει:

    Γουστάρω συριζόνια, γιατι εχουν διπλο διαφορικο, τραβανε στην ανηφορα, ειναι οικονομικα, και αν ποτε τα αλλαζα… Παλι συριζόνια θα επερνα να ΄ουμε…

  16. Αν ζησει η κυρια, μαλλον θα χασει το ποδι της

    [1] Πηρε πολλες αναπνοες με σκονη απο πυροσβεστηρα που της ριχνανε ΕΚΑΜιτες με μασκες!

    [2] Επισης η υψηλη θερμοκρασια θα εχει καψει ιστους και θα τραυματισε την κεντρικη αρτηρια που περναει πισω απο το γονατο.

    [3] Κινδυνευει απο μολυνση της σκονης πυροσβεστηρα που της ψεκασαν πανω στην πληγη

    Προφανως δεν ηταν μια απλη φωτοβολιδα. Πρεπει να ειχε κατι αχμηρο ή κολλητικο μπροστα για να κολησει ετσι στο σωμα της

    Inhalation is one of the biggest dangers with fire extinguisher powder. It is very irritating to mucous membranes and may cause difficulties with breathing if inhaled in large enough quantities. Usually, in a small fire situation where you would be using one of the commonly seen extinguishers, there would not be enough dust to be breathed in. However, if it does happen, you should go to the hospital. The dust may coat your lungs on the inside, which can prevent oxygen from reaching the rest of the body.

    1. “Προφανως δεν ηταν μια απλη φωτοβολιδα. Πρεπει να ειχε κατι αχμηρο ή κολλητικο μπροστα για να κολησει ετσι στο σωμα της”
      Πάνω σε αυτό εγώ θα κάνω μια ερώτηση.Επειδή εγώ δεν βλέπω φωτοβολίδα παρά μόνο την φλόγα της φωτοβολίδας και όχι το υπόλοιπο μέρος της φωτοβολίδας,τι πιθανότητες υπάρχουν η κυρία να την είχε χωμένη,καβατζομένη που λέμε,μέσα στην αρβύλα της και με κάποιο τρόπο αυτή η καβατζομένη φωτοβολίδα να άναψε χωρίς η ίδια η κυρία να το θέλει;

      1. αυτό το ρωτούν πολλοί, γιατί δεν φαίνεται η φωτοβολίδα, ίσως και να είναι όπως λες, στην εντατική μπήκε γιατί είχε εισπνεύσει πολύ χημικό, έξι ώρες χειρουργείο με αγγειοχειρουργούς πάει να πεί ότι το γόνατο διαλύθηκε, τί να πει κανείς για τις θεωρίες που πιστεύουν…απίστευτη κατάντια…

  17. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΧΟΛΕΣ? Η ΕΥΠ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

    1. Η ΕΥΠ κατασκοπεύει τους νομοταγείς Έλληνες πολίτες και ασχολείται με τις μαλα..ίες τους. Δεν έχει χρόνο για σοβαρή αντικατασκοπεία. Άσε που είναι διαβρωμένη από τις ξένες υπηρεσίες και δουλεύει γιαυτές συμβάλλοντας στη μετάλλαξη της Ελλάδας σε ξέφραχτο αμπέλι.
      Η ΕΥΠ κατ’ ουσίαν ελάχιστα υπηρετεί την Πατρίδα και τον φορολογούμενο πολίτη που την πληρώνει. Κι αυτό ίσα-ίσα για να δικαιολογεί την ύπαρξή της. Είναι στο μοτίβο “μπέστε σκύλοι, αλέστε, κι αλεστικά μην δίνετε”.
      Η ΕΥΠ επίσης λειτουργεί κατασταλτικά στις προσπάθειες των Ελλήνων για επανελλήνιση του Γένους και της Χώρας. Έτσι ο ανθελληνισμός της γίνεται όλο και πιο φανερός με το πέρασμα του χρόνου.
      Η ΕΥΠ θα καθαρθεί και θ’ αλλάξει εκ θεμελίων για να γίνει παραγωγική μόλις ο ελληνικός λαός πάρει την πατρίδα του πίσω.

  18. Είναι πολλά τα ανώμαλα καθάρματα που χαίρονται

    1. ναι χρυσαυγίτες μάλλον το κάνανε ε; α ρε συριζομούρηδες σανό μοιράζετε ΣΑΝΟ απλόχερα

    2. Ο/Η και αν η αλήθεια είναι εναντίον μας, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια... λέει:

      ο μπάτσος που τραβήχτηκε φταίει και βρήκε η φωτοβολίδα τη συντρόφισα δικηγορίνα…

    1. άρχισε να εφαρμόζεται η Δικαιοσύνη του Θεού, θα την ζήσουν στο πετσί τους όλοι οι άθεοι, έτσι είναι όταν αδικείς και καταστρέφεις τους συνανθρώπους σου κατά συρροή, εφαρμόζεται η Δικαιοσύνη του Τριαδικού Θεού, δεν θα ήθελα να είμαι καθόλου στην θέση τους, να εξαρτάται από μένα η ευμάρεια και η ηθική, ασφαλή και ποιοτική ζωή των πολιτών, ας μην επέλεγαν την πολιτική, είναι πολύ το αίμα και πολλή η δυστυχία, τώρα μιλά ο Θεός…αυτός που θέλουν δεν θέλουν θα αναγνωρίσουν ότι υπάρχει, δεν αφήνει άλλο τα παιδιά του της ορθόδοξης Ελλάδας στα αιματοβαμμένα τους χέρια

  19. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !! ΕΠΑΘΕ ΤΟΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ~~

Comments are closed.