Τα ΑΠΛΥΤΑ του ΣΤΑΛΙΝ και ο πάμπλουτος “ΝΤΑΗΣ” αγροτοσυνδικαλιστής ΜΠΟΥΤΑΣ κλείνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ τους δρόμους για να εμποδίσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να πάνε στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Άλλωστε οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ήθελαν να την παραδώσουν στους Βούλγαρους (1944-49)! Μετά αν πέσει ΞΥΛΟ θα φταίνε οι “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”;;;

Κοινοποίηση:
silallitirio

 

Ο Μπουτας θυμήθηκε με πρόσχημα το πολυνομοσχεδιο να καλέσει άπαντες να κλείσουν τους δρόμους την Παρασκευή ενω τη Κυριακή είναι το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.  Πως θα περάσει ο κοσμος δηλαδη  αν τα απλυτα του Σταλιν κλείσουν τους δρομους; Μετα αν πέσει ξύλο ποιος θα φταιει; Οι “φασιστες”;

Έχει φράγκα και πλερώνει ο ‘ΝΤΑΗΣ’…

Κινητοποιήσεις ξεκινούν αγρότες στη Λάρισα

Κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες του νομού Λάρισας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα, ενώ κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν και οι αγρότες της Νίκαιας με τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας σε ανακοίνωσή της καλεί επίσης τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετέχουν μαζικά στις συσκέψεις το επόμενο διάστημα, να συζητήσουν τα βήματα για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αλλά και να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει κατάμουτρα τους αγρότες με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και συμπληρώνει: «Με περίσσιο θράσος ο υπουργός δήλωσε ότι δόθηκαν περίπου 3 δισ. ευρώ στους αγρότες από το υπουργείο κάτι που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα χρήματα αυτά είναι από επιδοτήσεις και προγράμματα που δικαιούνται οι αγρότες, δεν βγήκαν από τον «κρατικό κορβανά» και είναι μειωμένα φέτος κατά 8,5% από την ΚΑΠ της Ε.Ε και συνολικά θα μειωθούν οι επιδοτήσεις άρα και το εισόδημα περίπου 60% με την εφαρμογή της ΚΑΠ 2014-2019».

Επίσης η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων σε ανακοίνωση της σχετικά με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης τονίζει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για «ένα αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο με προαπαιτούμενα μέτρα που θα μειώσουν ακόμη περισσότερο το εισόδημα αλλά και ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς σε σπίτια, χωράφια, στάνες και ότι άλλα περιουσιακά στοιχεία».

Υπενθυμίζουμε:

Στις 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο – Οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Η ΕΑΑΣ ανακοινώνει στα μέλη της ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της στις 10 Ιανουαρίου 2018, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 21 Ιανουαρίου 2018 σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Η θέση της ΕΑΑΣ είναι μία και μοναδική. Η ονομασία του υπόψη κράτους να μην περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Καλεί τα απανταχού μέλη της να συμμετάσχουν στο υπόψη συλλαλητήριο, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστούμε σε όλη την οικουμένη πως διαχρονικά: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Κατόπιν τούτων, το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΑΑΣ, καλεί τα μέλη του να μετάσχουν σύσσωμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται

Η ΕΑΑΣ θα διαθέσει λεωφορείο εφόσον το γεμίσουμε, με διαδρομή: Νάουσα-Βέροια-Αλεξάνδρεια.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το δηλώσουν στο Παράρτημα μέχρι την Τρίτη, 16 Ιαν 2018, το μεσημέρι.

«Είμαστε αμετακίνητοι στην ανάγκη να τιμούμε την Ιστορία μας.

Οι Μακεδονομάχοι και οι παππούδες μας στις μάχες των Βαλκανικών Πολέμων στοιχειώνουν την Ιστορία και τη ζωή μας.

Δεν μπορούμε να  αποποιηθούμε ούτε να παραχωρήσουμε την κληρονομιά  μας. Δεν είναι δική μας. ΤΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, όχι στους αλλόφυλους», τονίζει σε ανακοίνωσή του Παραρτήματος ο Πρόεδρος Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας και ο Γραμματέας .Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής.

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Πυρετώδεις προετοιμασίες – Συστάθηκε συντονιστική επιτροπή

Θα πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στον Λευκό Πύργο
Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστόπος thestival.gr, εκατοντάδες φορείς και σωματεία και χιλιάδες απλοί πολίτες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο.

Το σκεπτικό του Συλλαλητηρίου
Οι διοργανωτές του Συλλαλητηρίου διευκρινίζουν ότι στόχος της διοργάνωσης «είναι η εμφάνιση του κυρίαρχου λαού στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή του προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

«Ο όρος Μακεδονία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση που θα περιλαμβάνει το ιερό όνομα της Μακεδονίας αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.Η Ελλάδα, δεν είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τα χρηματοοικονομικά πλούτη της, αλλά για τις άυλες αξίες της φιλοσοφίας, της επιστήμης και του πολιτισμού, που δώρισε στην ανθρωπότητα».

Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου

Σύμφωνα με το Thestival.gr, μετά από συλλογική συζήτηση μεταξύ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου αποφασίστηκε η σύσταση συντονιστικής επιτροπής η οποία αναλαμβάνει ρόλο συντονιστή και διεκπεραιωτή της διοργάνωσης.

Τη Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία αποτελούν οι:

Ιακωβίδης Όθων, Κεχρής Μιχαήλ, Κεχρή Ελένη, Λεονάρδου Ειρήνη, Πατσιάνη Κατερίνα, Πατσίκας Μιχαήλ, Ποργιαλίδης Τάσος, Μαυροσκάς Βασίλης, Σταυρίδου Νάσια, ΚόλιοςΝίκος

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο απευθύνεται προς όλους εκείνους που συμφωνούν με το σκεπτικό που έθεσε η συντονιστική επιτροπή και συνοψίζεται στη θέση πως δεν πρέπει να γίνει δεκτή καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Οι διοργανωτές ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτραπούν στους συμμετέχοντες ακραίες συμπεριφορές.

Η ταυτότητα του Συλλαλητηρίου

Το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ποιοι στηρίζουν το Συλλαλητήριο

Το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, Δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι από όλους σχεδόν τους Δήμους της Μακεδονίας, κληρικοί ή Επίσκοποι από τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας, δεκάδες επαγγελματικά, αθλητικά και εξωραϊστικά σωματεία και σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας καθώς και όλα τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Ένας «ΝΤΑΗΣ» πάμπλουτος αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ, που λέγεται Μπούτας! ΔΕΙΤΕ τι κάνει και τι λέει στα ΜΠΛΟΚΑ των αγροτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ»! Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 20 ΜΕ 30 ΤΡΑΚΤΕΡ! ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Καταδικάστηκε ο «ΝΤΑΗΣ» πάμπλουτος αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ Μπούτας και άλλοι δύο, για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2013!

Έγινε της κακομοίρας! Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ «κλάδεψε» άσχημα τον ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑ ΜΠΟΥΤΑ( ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο στρίμωγμα της ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον αγροτοπατέρα-συνδικαλιστή του ΚΚΕ,Μπούτα:»Ποιος σας εξουσιοδότησε να μιλάτε με τους υπουργούς για να μπουν 30 τρακτέρ στην Αθήνα;»(βίντεο)

φωτο ντοκουμέντο: Ο εργατοπατέρας Μπούτας, χέρι-χέρι με τον Έλληνα Στάλιν, Κουτσούμπα, «ευλογούν» το ψωμί της προδοσίας του αγροτικού κινήματος. «Μυρίζει» νέα «Συμφωνία της Βάρκιζας» ή είναι ιδέα μας;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ενα γνωστο βολεμενο κατακαθι του ΚΚΕ, ενας τσιφλικας που εχει ταλαιπωρησει πολλες φορες τους Ελληνες οδηγους για χαρη του γαμημενου ΚΚΕ.Απο εκει παιρνει εντολες ο καραβλαχος, το παλιοτομαρο που το κομμα του χαφιε το ΚΚΕ τον εκανε και βουλευτη για να το παιρνει χοντρα και απο εκει.

  2. Μπράβο στο makaleio που ανακκινεί αυτό το πολύ σοβαρό θέμα. Πρέπει όλοι, από ολόκληρη την Ελλάδα, να πάρουμε φίλους-φίλες, γνωστούς συγγενείς κλπ και να πάμε μία παρέα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Χωρίς να πτοηθούμε από κανένα αναρχοφασίστα αλλά με ηρεμία και συνάμα όμως αποφασιστικότητα.

  3. ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ .!!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΝΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

  4. Μπούτας, τώρα αυτό το επώνυμο είναι αλβανικό, σλαβικό ή τούρκικο;

  5. χιο χωρις πλακα να προειδοποιησουμε σε ολους τους τονους οτι θα χυθουν ποταμοι εαμοβουλγαρικου αιματος αν διανοηθουν τα σταλινικα κτηνη να μας κλεισουν τους δρομους την κυριακη οταν περναμε με τα πουλμαν απο τα χωρια μας για σαλονικη…
    αν θελουν νεο συμοριτοπολεμο θα τον εχουν πολυ ευχαριστως….

  6. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    «Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη “λευτεριά” μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

  7. ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ…ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΤΟ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ..ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΜΕ ΜΠΑΝΙΟ..ΟΣΟΙ ΖΗΣΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ..

  8. Η μανα μου οταν με κυοφορουσε ξεπεταγε αραπαδες , και κουνηθηκαν τα μυαλα μου..
    Ζητω συγνωμη , δεν ειχα παρει τα χαπια μου οταν το εγραψα το σχολιο παραπανω.

    1. αναρχικός απο Σελανίκ gamiete to spin sou vre aristeri poustra

  9. Είμαστε μαλακες οι αγρότες.Μα ακόμα να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει ο μπουτας; Ξυπνάτε ρε…..

  10. Οι θρησκειόπληκτοι φασίστες θα φάτε καλή αντιφασιστική πούτσα την Κυριακή. Μην κλαίγεστε μετά.

    1. θρασιμια αν τα εχετε βαρια να δειχνετε τις μαπες σας οχι μασκες και μπουλουκια και οταν σας κυνηγουν να κατσεκε εκει να αντιμετωπισετε τους απεναντι φατσα με φατσα αλλα εσεις ειστε κοτες και φευγετε

    2. Γιατί δεν λες καλύτερα μπουγκάρσκι; Γιατί ντρέπεστε να πείτε αυτό που είστε είτε βούλγαροι, είτε αλβανοί, είτε αραβοκρητικοί, είτε λαζότουρκοι;

Comments are closed.