Τέλος σε μια πολύχρονη αναζήτηση! Αναζητούσαν επί τέσσερα χρόνια έμπορο ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
peripoliko

Τέλος σε μια πολύχρονη αναζήτηση έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν στο Αγρίνιο έναν 37χρονο Έλληνα που κατηγορείται για σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, αλλά είχε καταφέρει να διαφεύγει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από το 2013 από τον ανακριτή Πρωτοδικών Αγρινίου, αλλά παρ’ όλο που κινούνταν στην ίδια περιοχή δεν είχε εντοπιστεί! Τελικά, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.

Σε περιοχή του Κιλκίς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς. Ο φυγόποινος συνελήφθη και θα πρέπει να εξαγοράσει την ποινή που εκκρεμούσε για να αφεθεί ελεύθερος.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για παράβαση του νόμου περί όπλων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ,.

Στον Τύρναβο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες σε έναν 30χρονο Αλβανό επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.