Σόφη Πασχάλη: “Τα κοριτσάκια που με βρίζουν, είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sofi pasxali

Η Σόφη Πασχάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και μίλησε για τις εμπειρίες της στο “Survivor”.

Ισχύει ότι πίνουν χυμούς και τρώνε φρούτα πριν από τα αγωνίσματα, όπως είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη; «Ναι! Αλλιώς θα πέφταμε κάτω!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.

Ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διάσημων»; «Έναν; Νομίζω τείνω στην Ευρυδίκη», απάντησε η γυμνάστρια.

Τι λέει για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά τα μηνύματα που προωθεί στους τηλεθεατές; «Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως, τα πράγματα μεγενθύνονται… Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».

Για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τόνισε: Έχει μεγενθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…»

«Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», της τόνισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε η Σόφη Πασχάλη.

Τι θέλει να πει στους χρήστες των social media που εκφράζονται αρνητικά για εκείνη; «Σας αγαπώ! Μην συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!», απάντησε η γυμνάστρια.

Τέλος, αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη για τα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. «Οι γυναίκες δεν έχουν περίοδο! Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα. Όταν μία γυναίκα δεν έχει περίοδο, οι γυναίκες αλλάζουν… Γινόμαστε ένα φύλο!», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ποιά “κοριτσάκια σε βρίζουν” ρε σούργελο ;;;
    ΄Ολη η Ελλάδα σε κατηγορεί για την υποκρισία σου, την κακία σου και το ξεκατίνιασμά σου …
    Η οχιά, έχει λιγότερο δηλητήριο από εσένα … γι΄ αυτό πρόσεξε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς, ΨΩΝΙΟ εεε ΨΩΝΙΟ …

  2. Σκάσε μωρή σαβούρα, δολοπλόκα γκόμενα, και πολύ έκατσες…άντε να τεντώσεις τα πόδια σου τώρα και άσε μας ήσυχους. Πήρες και τις μικρές και τους έκανες πλύση εγκεφάλου επειδή ήθελες εσύ να έχεις αρχηγικό ρόλο στους διάσημους και όχι να έχει ο Αγγελόπουλος ,που το αξίζει κι όλας. Έβαλες ωραίο αυτογκόλ όμως, πολύ το χάρηκα.

  3. Μωρή σκατόφατσα λες πως δεν μπήκες για το έπαθλο,τότε ποιο το κίνητρό σου για να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα με όλο σου το είναι.Μίλησες και μιλάς για ομάδα.Στο αγώνισμα με το ξύλο και τους δύο κρίκους δεξιά και αριστερά ο Ντάνος κάνει λάθος και πετάει το κονταράκι,η Βλαχαβάνη του φώναζε και εσύ μωρή ελεηνή της έλεγες <>.Αι στα τσακίδια,ερπετό του κερατά.

  4. Σε σιχαινονται ,γιατι εισαι μια μαγισσα του Θιβετιανου γιογκι,κ επικοινωνεις με ερπετα του κατω κοσμου ,κοινως διαολια.
    Εκει στο Θιβετ θα ησουν αρεστη σε δαιμονες κ Βουδιστες!Μην κανετε πιλατες της Πετρουλακη ,τα ιδια πρεσβευει μεσα απο τις κασσετες γυμναστικης,Κινδυνος να δαιμονιστειτε Η Εκκλησια καταδικαζει ομοιοπαθητικη,βελονισμο,ρεικι,πιλατες,γιογκα,διαλογισμο.

  5. απλως μαθαμε τι σκατοψυχη εισαι εσυ και καποιοι αλλοι, ευτυχως που κανεις και αυτογνωσια τον τελευταιο χρονο οπως ειπες και θελεις να βγαλεις και βιβλιο χαχαχαχα να βγαλεις καλυτερα βιβλιο συνομωσιας σιγουρα σου παει ποιο καλα σκατογρια

  6. ακομα να ζητήσει συγνώμη για τα παχιά λόγια πως η αδικία και η κακία πάντα νικούν, και για τον απάνθρωπο χαιρετισμό της στον γιωργο? βρε μουτσούνα με μπαλάκια του πινγκ πονγκ αντις για μάγουλα. βρε πλαστικουρα σιλικονατη, γεμάτη συμπαντική αλητεία, καλα ρε δεν ντρέπεσαι? ακόμα δεν εχει καταλάβει πως ρισκαρεις ακομα και την επαγγελματική σου αξίωση, βρε δε έχεις εναν φιλο να σου συστήσει εναν καλο επικοινωνιολόγο να σου λεει πως να διορθώσεις τα αδιόρθωτα? ξεφτιλισμένη ………

  7. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΚΟΒΙΟΣ

  8. Βέβαια τα κοριτσάκια είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο,φυσιολογικότατο,ενώ εσύ σαν φιλελεύθερη είσαι με τη Μυτιλινιά(λεσβία).

  9. Η αδικία και το ψέμα έχει πολλά πρόσωπα ε?Ακριβώς αυτό επιβεβαιώνεις και εντός παιχνιδιού και εκτός με τα media με τη σκατόφατσά σου.Για αυτό σταμάτα να προκαλλείς με τις εμφανίσεις σου για να σταματήσουν και τα μπινελίκια,κουφαλογραβιέρα.

  10. Και τα αγοράκια τι είναι; κι αυτά ερωτευμενα με τον Αγγελόπουλο; ακόμη και βαμμένη δε μπορείς να κρυφτείς παλιό ερπετό… Αν ήθελες να σταματήσει όλο αυτό θα ζητούσες δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά σου… Αλλά τέτοια πατσαβούρα θα παραμείνεις… γι αυτό και πηγες και στην εκπομπή της παλιοπουσταρας του σκατογλυφτη Μπογδανου… Κέρδισε το ψέμα και η αδικία εεε; το ψέμα και η αδικία είσαι εσύ προσωποποιημένη! εγώ όμως έχω ένα άλλο… Οι Πουτανες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές παλιοσακοραφα γι αυτό και θα έχεις τύχη κι εσύ κι ο άλλος ο παπαρας που πηγες! Άνθρωποι σαν του συναφιου σας είναι για τη γιαρο πατσαβούρα…

Comments are closed.