Σόιμπλε για Ελλάδα: Συμφωνία σε τρεις εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά!

Κοινοποίηση:
soimple

Αισιόδοξος για συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου για την Ελλάδα εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του, μετά την συνεδρίαση του Ecofin ο γερμανός υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Όπως είπε «αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε συμφωνία σε τρεις εβδομάδες», ενώ για το χθεσινό «ναυάγιο» απέδωσε την ευθύνη στο ΔΝΤ, λέγοντας ότι το Ταμείο ήταν το «δύσκολο»
στις συζητήσεις της Δευτέρας.

Αναφερόμενος στη στάση του Βερολίνο κατά τη διάρκεια του χθεσινού Eurogroup, στις Βρυξέλλες, δήλωσε «η γερμανική κυβέρνηση δεν μπλοκάρει τις αποφάσεις για την Ελλάδα. Αυτό που θέλουμε είναι να τηρούνται οι κανόνες. Οι γερμανικές θέσεις τυγχάνουν πάντα ευρείας στήριξης ανάμεσα στα μέλη του Eurogroup».

Σε κάθε περίπτωση, εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΔΝΤ θα συμφωνήσει για το ζήτημα της Ελλάδας και εξήγησε ότι η αδυναμία επίτευξης ενός συμβιβασμού οφείλεται στις αποκλίνουσες εκτιμήσεις μεταξύ Ταμείου και Ε.Ε. για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΣ,ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ; ΘΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ! ! ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΕΡ ΣΟΪΜΠΛΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ ! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 24/5/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 Μ.Μ. ΣΤΟ Φ.Ο.Υ ΥΜΗΤΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΙ ; ” ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ! ! ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΟΙ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ,ΜΗ ΔΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ,ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΙ……..ΚΟΡΜΑΡΕΣ………

Comments are closed.