ΣΩΡΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ για την εκπομπή της ΤΑΤΙΑΝΑΣ: “Τι δημόσια συγνώμη και τρίχες! Την στέλνεις να κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου που γνωρίζει πολύ καλά, και καθάρισες!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tatiana-makedoniko

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για όσα αισχρά έγιναν στο πλατό της εκ..πομπής της τηλεοπτικης πόρνης Τατιάνας Στεφανίδου .
«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.
Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας.»

ΠΗΓΗ: ixnos.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ…ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΡΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ…ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΒΒ-ΙΔΗΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝ-ΙΔΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚ-ΙΔΟΥ…ΕΕΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΕΦΑΝ-ΙΔΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΚΑΙ Η ΚΡΥΟΚΩΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΕ -ΟΓΛΟΥ .ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙ?? ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ !! ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΧΑΧΑΧΑ…Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!! ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ,,ΓΕΩΡΓΙΑΝΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ …ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,(ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ) ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !! ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ !!! ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΗΤΑΝ !!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ….ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΤΛ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ?? ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ , ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ… ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΕ….ΜΗ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ……………………………………

  2. Όσο δεν ξηλώνουν την πουτατιάνα και την σκατοκαριόλα “καλλιτέχνιδα” που εξεφτέλησαν εθνικά σύμβολα και ιδέες , είναι συννένοχοι όλοι στο κανάλι και κυρίως ο Σαββίδης που το παίζει και πατριώτης. Κανείς να μην βλέπει Ε μέχρι να ξεκουμπιστούν να φύγουν τα ανθελληνικά αυτά γύναια από τον σταθμό.

  3. ΜΙΣΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΡΙΕΣ

  4. ΙΒΑΝ ΣΤΕΛΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΡΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΕΣ!!

  5. αμα περιμενετε απο εναν τυπο με το ονομα ιβαν σαββιδης και με μουρη αρμενοειδη πιθικου που δεν ξερει να λεει στα ελληνικα ουτε καλημερα, να στηριξει τους ελληνες και τα εθνικα τους συμφεροντα ….πλανασθε πλανην οικτρα και αυτο ηταν τελειωσαμε….αμα φτασαμε σε αυτο το σημειο να πιστευουμε πρωτα απο ολα οτι αυτος με αυτη την μουρη την λαζοτουρανικη ειναι ελληνας και οτι θα μας στηριξει…ειμαστε για γελια

    1. Από σένα πάντως ο Ιβάν μιλάει καλύτερα ελληνικά (Ιωνικά ή Ποντιακά δλδ αρχαία ελληνικά)
      και σίγουρα αμερικανοτσολιάς και φαταουλοειδές, σαν εσένα, δεν είναι ρε απόγονε του 6ου στόλου !!!

  6. Αυτές η χασκομουνες οι θεατές που χάσκουν και δεν ντρέπονται, σίγουρα δεν θα είναι Ελληνίδες. Πουτανογυναικα του δρόμου.

  7. ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ Ε ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ!ΜΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!

  8. Μπειτε να δειτε τι εγραψε η λιλα σταμπου-λογλου (τυχαιο δεν νομιζω) στο σαιτ protagon στις 21 ιανουαριου και εκει θα δειτε 1) οτι αυτα που εδειξε στη τατιανα με τη μορφη κρυοκωλης σατυρας ειναι ενα τιποτα και 2) θα ανακαλυψετε οτι ειναι περισσοτερο ανθελλην απο οσο νομιζετε…Η τυπισα δεν εκανε οτι εκανε τυχαια και δηθεν σατυρικα…

  9. Μάλλον την <> την χρειάζεται γαμ… και στρτιωτικός περίπατος εις την νήσον Μακρόνησον, τις στολές στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τις φοράνε οι ΑΝΔΡΕΣ με αρχίδ.. και οι γυναίκες με ΗΘΟΣ, στο κορμί μιας τσούλ@ς προσβάλει την ιστορία και τους αγώνες του Έθνους Ζήτω η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  10. Μάλλον την <> την χρειάζεται γαμ… και στρτιωτικός περίπατος εις την νήσον Μακρόνησον, τις στολές στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τις φοράνε οι ΑΝΔΡΕΣ με αρχίδ.. και οι γυναίκες με ΗΘΟΣ, στο κορμί μιας τσούλ@ς προσβάλει την ιστορία και τους αγώνες του Έθνους Ζήτω η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  11. Εχει ο καιρος γυρισματα….. οταν κοροιδευεις θα λουστεις και τις συνεπειες.

  12. Ένα απλό “συγνώμη” και καθάρισαν; Πολύ υποτιμούν τη νουμοσύνη μας.

  13. Νομίζω ότι πρέπει οι Μακεδονικές οργανώσεις και εμείς που παραβρεθήκαμε στο συλλαλητήριο να προσφύγουμε συντονισμένα στο Ε.Σ.Ρ κατά της εκπομπής και του καναλιού γιατί :
    -απεκάλεσε καρναβάλι το μεγαλειώδες και για ιερό και πατριωτικό σκοπό συλλαλητήριο
    -αποκάλεσε νούμερα τους χιλιάδες συμμετέχοντες
    -χλεύαζε τη σημαία
    -γελοιοποίησε την εθνική στολή
    Με την ευκαιρία θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου και για την Ε.Ρ.Τ.
    Η Ε.Ρ. Τ προκλητικά έδειχνε εικόνες από το συλλαλητήριο που δεν είχαν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Έδειχνε κάποια πλάνα
    – με ολιγάριθμες αδιάφορες παρέες ( πρέπει να έψαξε πολύ να βρεί αυτά τα πλάνα ,αν δεν είναι από άλλη εκδήλωση)
    -κάποια περιθωριακά μικρά επεισόδια στις παρυφές του συλλαλητηρίου
    ανέφερε για μερικές δεκάδες παρευρισκομένων. Έχω τη γνώμη ότι θα πρέπει οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου συμβουλευόμενοι κάποιο νομικό να εξετάσουν τη δυνατότητα κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων γιατί παρέβη τους όρους λειτουργίας της και να μην πληρώνουμε το χαράτσι μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη . Δίνω μια καλή ιδέα στους νομικούς κύκλους της χώρας και στο κίνημα δεν πληρώνω .Περιμένω και τις οργανώσεις των πολιτών …….

  14. Βγάλτε το Ε απο το τηλεκοντρόλ. Αν δεν την διώξουν απο το βοθροκαναλο, μη το ξανα βάλετε.

  15. Εγώ θα ήθελα αυτή η παλιοβρώμα να χάσει όλη τη περιουσία της και να τη δω να ζητιανεύει στην Ομόνοια.

  16. Ιβαν Σαββιδη.Τελικα δεν εχουν αδικο αυτοι που σε λενε Γεωργιανο-Αρμενιο η Ρωσοποντιο.Εδω εδειξες τι εισαι.Αντι να κλεισεις την εκπομπη της βρωμας και να την πεταξεις στο δρομο,λες ενα συγνωμη λες και ξεπλυνε αυτο μια ντροπη.ΞΕΦΤΙΛΙΜΕΝΕ ΤΑΤΑΡΕ!!!

  17. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ & ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ….ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ

Comments are closed.