«Σφαγή» Χασαπόπουλου- Πετρόπουλου για το Mega! «Υποκριτή δε ντρέπεσαι;»- «Εσύ να ντρέπεσαι» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
xasapopoulos-petropoulos-696x369

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο του Mega Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ Ανδρέα Πετρόπουλο για το κλείσιμο του τηλεοπτικού καναλιού Mega, κατά την διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του Γιάννη Πολίτη στον τηλεοπτικό σταθμό του Action.

Τα αίματα άναψαν όταν ο πρώτος έκανε λόγο για ανθρώπους που ευχόντουσαν να κλείσει το Mega που τώρα εμφανίστηκαν ως «τιμητές». Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δεύτερου που ρώτησε «Ποιος το έκλεισε το κανάλι».

Στη συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε και ακολούθησε έντονος διάλογος:

«Κατέβασε το δάχτυλο», είπε ο Ι. Χασαπόπουλος στον Πετρόπουλο και συνέχισε οργισμένος: «Άσε με να μιλήσω και σταμάτα αυτό το ύφος…».

«Η κυβέρνηση μας στοχοποίησε, δεν ντρέπεσαι είσαι και συνάδελφος», είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος του Mega.

«Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι, πάρ’το πίσω, για λογαριασμό σου ζητάμε συγγνώμη για τη στάση σου στο Μνημόνιο…», ανταπάντησε ο Πετρόπουλος.

«Εγώ το’ φερα το Μνημόνιο; Υποκριτή», ανέφερε ο Ιορ. Χασαπόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Χασαποπουλε ξεφτιλισμενε γκατζολε να δώσεις τα λεφτά που αποκτήσες….είναι του ελληνικού λαου

  2. ΨΟΦΟΣ σε όλους τους υπηρέτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και λίαν συντόμως και στον ΣΚΑΙ…

  3. Παρακολούθησα το βίντεο αλλά δεν μπορώ την υποκρισία… ρε αυτός ο Χασαπόπουλος δεν ήταν που μας έλεγε όλο για ΠΑΣΟΚ στο Mega ????? Ρε το Mega και οι ειδήσεις του δε ήταν που μας έκανε να φοβόμαστε να ανοίξουμε την τηλεόραση ???? ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ !!!!!!!

    Που θα μας πείς τώρα ότι έμεινες και άνεργος ΕΜΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΒΙΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!!!!!!?

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΣΓΑΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΣΙΤΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ !!! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΑΣ !!!!!!

    ΚΙ ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ !!!!!!!

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

  4. Μετάφραση σε σχετικό απόσπασμα στο τέλος του video: “Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Εγώ που έκαψα τα μυαλλά και τις ζωές τόσων ανθρώπων για χάρη της προδοτικής κυβέρνησης και των αφεντικών τους, να μου μιλάς εμένα έτσι;”.

  5. Τσακώνονται τα τσιράκια των νεοταξιτών μεταξύ τους. Τα βολεμένα με αυτά που ξε-βολεύονται (και κατά τη γνώμη μου εάν έχουν ακόμη φαιά ουσιά ώστε να συνεχίσουν την κοροϊδία προς τον κόσμο, θα αξιοποιηθούν σύντομα και πάλι – ενδεχομένως σε άλλο ΜΜΕ).

  6. ρε ολοι που εισαστε εκει ειστε για κλαματα,,, Ελληνοφωνα απανθρωπα ανθρωπακια… τσακωθητε σε ξενο αχυρωνα…………………

  7. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΑ…….. ΠΟΥΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

  8. εγώ παρακολουθώντας αυτό το βίντεο δεν βλέπω τίποτε άλλο απ το να τσακώνονται δύο ΓΛΥΦΤΕΣ του Συστήματος με αιτία ποιός φταίει πιο πολύ για την κατάληξη που έχει το βοθροκάναλο.. έτσι συνηθήζουν να κάνουν τα ερπετά, οι κατσαρίδες και οι εβραίοι… φαγωμάρα κι άγιος ο θεός

  9. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΣΟΚΟ΄ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ . ΕΙΣΑΙ ΖΩΟΝ . ΤΩΡΑ ΣΚΑ- ΣΜΟΣ !!!!!!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ . ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ; ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ .

  10. οταν στηριζες και υποστηριζες τον τρελο με το κοκκινο κασκωλ ηταν ολα ροδινα ε;
    ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΡΕΤΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

  11. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ….ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ…μη μου πεις οτι θα πας και στον ΟΑΕΔ για καρτα ανεργιας γιατι θα πεθανω απ τα γελια…στο τελος πλακα-πλακα σε βλεπω εσενα και τον ιγνατιου ρακοσυλεκτες να ψαχνετε στους σκουπιδοτενεκεδες εφοσον συνενοηθειτε με τα πακιστανια και τους ρομα που εχουν το πανω χερι και την εποπτια…χαχαχαχα!!!!

Comments are closed.