ΕΜΕΙΣ EIMAΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΥΔΑΙΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ… Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
skourletis-600x257

Δείτε στο παρακάτω βίντεο (Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 16 & 17-06-2018) την χυδαία επίθεση που έκανε ο υπουργός  Εσωτερικών κ.Π. Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής στην πατριωτική και ανεξάρτητη εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. !!!!!!!!!!!!ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΧΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Διαβαζω με πιστη το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του ΕΛΛΗΝΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΗ δημοσιογραφου Στεφανου Χιου, τον οποιο εχει στοχοποιησει δολοφονικα η αλητικη κυβερνηση.Διωκουν τον Στεφανο Χιο επειδη γραφει και λεει την αληθεια και αφηνει η κυβερνηση λασπολογους δημοσιογραφους του ΣΥΡΙΖΑ οπως τους Αρβανιτη, Βαξεβανη, Κατσιμη, Καλογεροπουλου, Βερυκιο, να παραμυθιαζουν τον Ελληνικο λαο υπερ της ξεφτυλισμενης κυβερνησης Τσιπρα, Καμμενου.Αληθεια ο ρουφιανος του Κοντομηνα ο Δημος Βερυκιος, την αναπτυξη που εφερε ο Τσιπρας που την ειδε;

Comments are closed.