ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! Έπαθαν «10» εγκεφαλικά! Επιστολές τρόμου από τον Καμίνη στους καταστηματάρχες της Αθήνας (ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
δημαρχος

Τρελάθηκε ο πολιτικά ανύπαρκτος Δήμαρχος της Αθήνας! Από το πρωί σήμερα εκατοντάδες καταστηματάρχες έλαβαν ραβασάκι που τους προκάλεσαν αρκετά εγκεφαλικά Επιχειρηματίας από το Κέντρο, και αναγνώστης του makeleio.gr μας γραφεί: Έχει αρχίσει ο Δήμος Αθηναίων και μοιράζει σε όλα τα καταστήματα ειδοποιήσεις για απομάκρυνση διαφημιστικών επιγραφών. H αλητεία σε όλο το μεγαλείο της , εδώ τα καταστήματα κλείνουν καθημερινά κατά δεκάδες κι όσοι έχουμε μείνει πάνε να μας αφανίσουν κι εμάς. Σας στέλνω όλα τα έγγραφα που παρέλαβα σήμερα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας ( πρόκειται και για κολλημένες επιγραφές ( αυτοκόλλητα ) στις κολώνες …… ) Ακριβώς δίπλα από το μαγαζί μου λειτουργεί μεγάλη αλυσίδα ζαχαροπλαστείου και δεν τους έχουν ενοχλήσει καθόλου ……τα συμπεράσματα πάλι δικά σας. Φιλικά ένας αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης και ελεύθερος επαγγελματίας που η επιχείρηση είναι οικογενειακή με ημερομηνία έναρξης το 1971……φτάσαμε στο 2017 για να μας κλείσουν αναρχομπολσεβικοι …….ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 1 ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 2ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 3 ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 5 ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΑΣ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΟΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΛΟΥΤΣΟΥΣ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ , ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ .

  2. Ούτε οι καταστηματάρχες είναι ΧΑ, ούτε φυσικά ο λαθροκαμίνης συριζαίος! Αμάν πια! Δεν είναι ο κάθε μ@λ@κ@ς συριζαίος!!! Ο λαθροκαμίνης είναι μια συμπαραγωγή των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και καμία σχέση δεν έχει με ΣΥΡΙΖΑ! Αφού ήταν τόσο μ@λ@κ@ς, γιατί τον ΞΑΝΑψηφίσατε; ας ψηφίζατε τον γαβρίλο ή ακόμα και τον κασιδιάρη ή έστω τον ομέρ πριόνι (νικήτα κακλαμάνη), ακόμα και ένας γάιδαρος πιο κατάλληλος θα ήταν από την λαθροκαμίνω, τώρα μην τα βάζετε με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο συγκεκριμένο τουλάχιστον δεν φταίει.

  3. ΦΑΤΕ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ…….ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ; Η ΕΓΩ;;;;;;;

  4. μεγαλο τσογλανι ο ανθελληνας…..το εχει καψει απο το μαυρο…..

  5. Λογο της παρελασης του Σαββατου του περηφανου gay pride ντε!! Καθαριζει για να κανουμε καλη εντυπωση!!!

  6. Η Αθηνα βρωμάει ουρά και ακαθαρσίες. Αυτο δεν τον ενοχλεί;;; Κατέβηκα στο κέντρο πριν λίγες μερες και σε μερικά σημεία κρατούσα την μυτη μου. Οταν οι λαθρο αφοδευαν παντου, δεν τον πείραζε;;; Τα σιχαμερά γκράφιτι δεν τον πειράζουν;;; Λες και βρισκόμαστε στο Χάρλεμ της Νεας Υόρκης ειναι καποια σημεία. Τριτοκοσμικες Καταστάσεις. Δεν λεω πως ειναι ώραιο αυτο που γινεται με τις πινακίδες, αλλα ας βρεθεί ενας άλλος τρόπος να διαφημιστούν τα καταστηματα, οπως με καποιες όμορφες πινακίδες, οπου θα αναγράφονται ολα τα καταστηματα που υπαρχουν σε εναν δρόμο. Τωρα το οτι προσπαθούν να τους κλείσουν, ε, αυτο πια ειναι γεγονός και το εχουν καταλάβει και τα μικρά παιδια. Πρεπει να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μονο οι πολυεθνικές. Αυτο ειναι το σχεδιο.

  7. ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

  8. xaxaxaaxa !! δεν βαριέστε ;;; παλι με πονο καρδιάς θα τον ξαναψηφίσουν .
    Παντως μεγαλη μαγκια να το πετυχει αυτό με τις επιγραφες Αλλα να ισχύει για ολους!!!

  9. “Δημαρχάρα”
    Αν εξήγγειλε “αντιφασιστική” στάση και ο Σκρουτζ μακ ντακ θα τον υποστήριζες.
    Κάθε Κυριακή κλείνει το κέντρο για μπίζνες αθλητικών εκδηλώσεων, η πόλη βρωμάει κάτουρο, ναρκωτικά διακινούνται κυριολεκτικά παντού, πορνεία σε κεντρικούς δρόμους με κίνδυνο τόσο για τις ίδιες τις εκδιδόμενες όσο και για τους ανεγκέφαλους “πελάτες”, μέριμνα για τους καταστηματάρχες μηδενική, εκτός και αν είναι πολλά τα ευρώ οπότε μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, ο Καμίνης ήθελε μέχρι και να ξηλώσει τον μισό Εθνικό Κήπο για να βάλει “μοντέρνα τεχνη” και να στερήσει το πράσινο που μεγαλώσαμε εμείς και οι παππούδες μας, και όσο για το Πεδίον του Άρεως, στα @@ του αν δεν μπορείς να μπεις ούτε την ημέρα. Εσύ και όποιοι άλλοι αδιαφορείτε για τα παραπάνω είστε συμμέτοχη στη μαζική βλακεία του να ζεις στην ιστορικότερη και αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης και να την ζείτε καταντημένη σε βούρκο δυσωδίας και ρυπαρότητας, όχι μόνον υλικής, αλλά και πνευματικής.

  10. Λαθροκαμίνη θέλατε για δήμαρχο φάτε σκατά τώρα, παρεμπόριο και πακιστάν στα μούτρα.

  11. O ανύπαρκτος Καμίνης θα πάει στο κάλαθο των αχρήστων.
    Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και θα τον στείλει από εκεί που ήρθε.

  12. φοβερος >Ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ< Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ τον πειραξε την βρωμα δεν την κοιταει αλητείααααααααααααα.

  13. ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΜΙΝΗΣ ΠΑΛΙ?

    ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.

    ΚΙ Ο ΧΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ!

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΖΩΝΤΑΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΠ.!

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!

  14. Καλά εσύ είσαι πιο μαλάκας και από τον Καμίνη.Από πότε βρε στόκε οι πινακίδες των καταστημάτων θεωρούνται ρύπανση;Άκου βλάκα,ρύπανση είναι οι αφίσες κάθε λογής κόμματος και λοιπών γκρουπούσκουλων,ρύπανση είναι που κάθε καρυδιάς καρύδι παίρνει ένα σπρέι και γράφει ότι βλακεία μπορείς να φανταστείς,ρύπανση είναι ότι μένει μετά από τις καταστροφές που προκαλούνται από διάφορες πορείες,συγκεντρώσεις και λοιπά “happenings” που διοργανώνουν κόμματα,γκρουπούσκουλα και γενικά ο κάθε πικραμένος.Η χειρότερη όμως ρύπανση είναι κάτι μυαλά σαν τα δικά σου που δυστυχώς κυκλοφορούν ελεύθερα στις πολιτισμένες κοινωνίες!

  15. Φιλε προσεχε η καταχρηση στον αυνανισμο βλαπτει σο βαρα τον εγκεφαλο,απο την αλλη δεν λενε το πολυ το ΚΚ κανει το παιδι μ…………….α?

  16. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ.
    Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

    1. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…..ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ…ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ? ΜΟΥΓΓΑ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΚΙ!….ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ

    2. Καλως την τρολαρα του διαδικτυου,πες μας ποσα παιρνεις τον μηνα για να σε κραζουν,500ρικο ειναι αρκετο ρε τουρκογυφτε.

    3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο dopios plithismos.
      Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ molotof ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
      ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟanarxistes ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤoanarxiki ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ dopiou plithismou ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

Comments are closed.