Συλλαλητήριο συνταξιούχων ενάντια στις περικοπές των συντάξεων στο Σύνταγμα

Κοινοποίηση:
w15-195001suntaxiouhoi3

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν οργανώσεις συνταξιούχων από όλη τη χώρα στο Σύνταγμα, αντιδρώντας, “στις νέες περικοπές που έρχονται και που θα οδηγήσουν τις συντάξεις τους σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα”.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, “μας πετσοκόβουν χρήματα που τα έχουμε δουλέψει με ιδρώτα σε όλη μας τη ζωή και δεν τους τα χρωστάμε”.

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων έχουν έρθει περισσότερα από 70 πούλμαν από όλη τη χώρα. Οι συνταξιουχοι ζητούν “να μπει ένα τέλος στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, να τους επιστραφούν όσα τους έχουν πάρει, να δοθεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να σταματήσει η φοροεπιδρομή που τους οδηγεί σε περαιτέρω φτωχοποίηση”.

Ζητούνε τέλος “το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή”.

Μετά τις ομιλίες των επικεφαλής των συνταξιουχων, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρχει και φαγητό για όσους έχουν ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα για να παραβρεθούν στην κινητοποίηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΤΣΙ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΦΑΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΣΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΗΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑΛΕΥΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΓΓΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  2. ρίξτε τους και ένα χέρι ξύλο….. και λίγα χημικά…

Comments are closed.