Συγκρούσεις με οπαδούς του Ολυμπιακού και ΜΑΤ πριν τον 4ο τελικό – Ήθελαν νεκρούς αστυνομικούς στο ΣΕΦ (Βίντεο-ντοκουμέντο)

Κοινοποίηση:
astynomia_174

Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες θλιβερών επεισοδίων στο ΣΕΦ, ένα γήπεδο που μετατρέπεται σε «ζούγκλα» κάθε φορά που το επισκέπτεται ο Παναθηναϊκός.

Αυτή τη φορά, βέβαια, τα πράγματα ξέφυγαν πάρα πολύ στον περιβάλλοντα χώρο και όπως θα δείτε στο βίντεο – ντοκουμέντο του Leoforos.gr, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν δολοφονική επίθεση προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες από απόσταση αναπνοής, απειλώντας και βρίζοντας διαρκώς όσους οπισθοχωρούσαν από τους αστυνομικούς.

Τα έκτροπα επεκτάθηκαν σε όλον τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, ενώ υπήρξαν εστίες φωτιάς ακόμα κι έξω από τα αποδυτήρια των δυο ομάδων.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα πως έγινε δολοφονική επίθεση, κάτι που θα πρέπει να το λάβει στα σοβαρά υπόψη της η αθλητική δικαιοσύνη, αν υπάρχει πλέον σε αυτήν τη χώρα, και να επιβάλει τις ανάλογες ποινές. Η ατιμωρησία του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα, θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους και να τιμωρηθεί όπως επιβάλουν οι κανονισμοί και οι νόμοι το σωματείο του Πειραιά, έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στη «ζούγκλα» και την επικίνδυνη – ακόμα και για τη ζωή ανθρώπων – κατάσταση στο ΣΕΦ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: