Συγκλόνισε στην απονομή του χρυσού ο Λευτέρης Πετρούνιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
PETROUNIAS+APONOMI

Μπορεί να πήγε στο Μόντρεαλ ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα μόνο εύκολο δεν ήταν για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Για περίπου 2,5 μήνες δεν μπορούσε να κάνει προπόνηση λόγω ενός σημαντικού προβλήματος στον ώμο, ενώ κατάφερε να ανέβει ξανά σε κρίκους τον Αύγουστο.

Παρ’ όλα αυτά έδειξε κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος ότι δεν έχει αντίπαλο. Με μία εντυπωσιακή εκτέλεση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους του και πανηγύρισε έξαλλα την διατήρηση των σκήπτρων του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είδε για μία ακόμη φορά την ελληνική σημαία να βρίσκεται στην κορυφή εξαιτίας του και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της απονομής.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είδε για μία ακόμη φορά την ελληνική σημαία να βρίσκεται στην κορυφή εξαιτίας του και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του κατά τη διάρκεια της απονομής.

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια:

sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ

  2. Πάλι τα γυρίζετε;

  3. βρε παίδες καλά όλα αυτά που λέτε αλλά είδα και εγώ την απονομή και μπράβο του αλλά πίσω από το λαιμό του στο σβέρκο είδα κάποια τατουάζ με ένα μάτι , μια πυραμίδα και κάτι άλλα περίεργα. Αυτά μόνο για σκέψη .

  4. Aπλα ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο τροπος που μιλαει, κινειται , δακρυζει τα δειχνει ολα, Παντα χρυσος να εισαι να εχεις ολα τα καλα του κοσμου και μονο για το πως κοιτας τη σημαια.

  5. ΛΕΥΤΕΡΗ,ΟΙ ΑΓΑΠΗ ΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  6. Ευτυχώς, υπάρχουν κι αυτοί οι ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που μας κάνουν να αισθανθούμε μια ψυχική ανάταση και να πιστέψουμε ότι υπάρχει ελπίδα, για την Πατρίδα και για όλους τους ΄Ελληνες …
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ , ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!
    ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ, ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
    Πάντα να γεύεσαι τέτοιες μεγάλες διακρίσεις … κι εμείς οι ΄Ελληνες, να φουσκώνουμε από Χαρά και Υπερηφάνεια (αυτήν την χαρά και την υπερηφάνεια που μάς κατατσαλάκωσαν και μάς στέρησαν οι ανθέλληνες πολιτικοί αλήτες, όλων των αποχρώσεων) …

  7. Ευχαριστούμε ΑΡΧΟΝΤΑ για τα ρίγη συγκίνησης, την υπερηφάνεια και την χαρά που μας χάρισες !!!
    ΕΥΓΕ !!!
    ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!

Comments are closed.