Συγκλονιστικό θαύμα πάνω στον τάφο του Αγίου Παϊσίου!

Κοινοποίηση:
5484

“Από τα δώδεκα μου χρόνια υπέφερα από δαιμόνιο. Η ζωή μου είχε γίνει μαρτύριο. Μετά τους εξορκισμούς που μου διαβάζανε αισθανόμουν σαν να με είχαν δείρει.

 

Το Α’ Σάββατο των νηστειών, το έτος 1995, ο πνευματικός μου προγραμμάτισε να κάνουμε αγρυπνία στην Σουρωτή.

Πριν ξεκινήσουμε, αισθάνθηκα άγριο πόλεμο. Σε όλη την αγρυπνία δεν αισθάνθηκα καθόλου νύστα. Ήμουν στο κέντρο της Εκκλησίας κάτω και γύρω-γύρω μοναχές. Τελείωσε η αγρυπνία και άρχισαν να διαβάζουν αγιασμό. Αγρίεψα πολύ. Με πήγαν να φιλήσω τα λείψανα του Αγίου Αρσενίου.

Ήταν η πρώτη φορά, το λέω και ανατριχιάζω, που αισθάνθηκα και σωματικά κάψιμο. Στο τέλος γύρισα και είπα “Παΐ., Παΐ.”. Με ρώτησε η Ηγουμένη : “Παΐσιος;” και κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. Τότε αγρίεψα πάρα πολύ, άρχισα να τσιρίζω, με πήγαν στον τάφο, και εκεί φώναξα τρεις φορές “Άγιος”.

Ενώ ήθελα και προσπαθούσα να φύγω με πιάσανε και… με το ζόρι με ξαπλώσανε στον τάφο του Γέροντα ανάσκελα. Είδα τότε το γέροντα να ανασηκώνεται από τη μέση και πάνω σαν να ξυπνά από ύπνο, όχι σαν νεκρός. Ήταν ακριβώς ο ίδιος με τα γένια και τα ράσα του. Ήταν θέμα δευτερολέπτου. Με ακούμπησε με το χέρι του στο μέτωπο και την ίδια στιγμή είδα να βγαίνει μαύρος καπνός από το στόμα μου. Ηρέμησα παντελώς, αλλά ο σωματικός πόνος δεν έφυγε αμέσως. Κοιμήθηκα και από τον πόνο ξυπνούσα λέγοντας “Πονάω πολύ”.

Επί σαράντα μέρες όμως ένοιωθα μια τέτοια χαρά, που από την χαρά μου έκλαιγα. Ίσως να ήταν παράτολμο αυτό που είπα : “Θεέ μου, έστω και μια ολόκληρη ζωή να βασανίζομαι όπως πρώτα, φθάνει να αισθανθώ πάλι, έστω και για ένα λεπτό αυτή την χαρά”.

Πηγή: iellada.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αχ Στέφανε που να καταλάβεις….. δεν σε αδικώ γιατί αν δεν βιώσεις κάτι, που να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται,Είναι σαν να τρώω εγώ χαβιάρι και να σου λέω , μα τι νόστιμο που είναι, αν δεν το φας πως θα νιώσεις τι γεύση έχει.Σου εύχομαι από καρδιάς να γευθείς τη χάρη του Κυριού.

  2. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΛΑΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΠΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΡΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΕ.. ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ 70,80 Η 100 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ Η Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΜΣΟΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΗΣ ΠΡΑΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΣ Π[ΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…

  3. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ/ΜΑΣ.. ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.. «Θεέ μου, έστω και μια ολόκληρη ζωή να βασανίζομαι όπως πρώτα, φθάνει να αισθανθώ πάλι, έστω και για ένα λεπτό αυτή την χαρά».. ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ / ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; ΟΤΙ ΙΣΟΒΑΡΕΙ ΔΥΟ ΑΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ (ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ) ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ”.. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ…

    ..ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.. ΚΡΙΜΑ.. ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ..

    1. μπλα μπλα μπλα… και όταν σου έρθει καμιά ανίατη αρρώστια ή κοντοζυγώσει ο χάρος θα αναθεωρήσεις, θεατρίνε της απιστίας.

      1. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΙ..; ΣΕ ΚΑΛΟΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΚΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ.. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑ… ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙ; ΜΕ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ;

    2. Η χαρά είναι στιγμές στη ζωή, δεν έχει διάρκεια, ώστε να μπορέσει να εκτιμηθεί. Όπως λέει ένα ρητό, τα καλά κόποις κτώνται. Τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς τίμημα. Αμφιβάλλω αν έχεις πατήσει σε ιερό χώρο για να νιώσεις την αύρα του. Όταν κρίνουμε κάτι πρέπει να το έχουμε ζήσει κιόλας, όχι να απέχουμε έτη φωτός απο αυτό. Αν κάποιος πρέπει να ντρέπεται είσαι εσύ που ενώ το παίζεις φανφάρας και “λογικός” μας πετάς ένα ισοβαρεί, ρήμα που δεν υπάρχει, στο δόξα πατρί. Ισοδυναμεί, ισούται, αντιστοιχεί, τόσα ρήματα με την ίδια έννοια υπάρχουν υλιστή άνθρωπε!

      1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΤΟ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΟΒΑΡΕΙ ΝΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ “Η” ΕΓΡΑΨΑ “ΕΙ” Η ΛΕΞΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝ.. ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ..

        https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE%CF%82_%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE
        Παράδειγμα: “Ισοβαρείς γραμμές”.

        https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE%CF%82
        ισοβαρής -ής -ές: που έχει ίσο βάρος με κάτι άλλο

Comments are closed.