Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση με τους “φουσκωτούς”! Θα γέμιζαν τα γυμναστήρια της χώρας με σκληρά αναβολικά και βιάγκρα!

Κοινοποίηση:
1b

Την Ελλάδα από άκρη σε άκρη θα πλημμύριζε με αναβολικά χάπια για “φουσκωμένους” μυς, αλλά και “βιάγκρα” για αχαλίνωτες νύχτες σεξ, μεγάλη συμμορία που είχε δημιουργήσει υπερσύγχρονα παρασκευαστήρια χαπιών, επικίνδυνων για την δημόσια υγεία.

Το κύκλωμα αυτό, που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, αποτελούνταν από συνολικά 16 άτομα και συγκεκριμένα 15 Έλληνες και μια Ρωσίδα, που είχε τις τεχνικές γνώσεις προκειμένου να στήσουν τα εργαστήρια παρασκευής των “μαϊμού” αναβολικών και των χαπιών για την σεξουαλική διέγερση.

Και νονοί της νύχτας ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άνθρωποι που έχουν χαρακτηριστεί “νονοί” της νύχτας, καθώς είχαν στρατολογηθεί από κακοποιούς μέσα στα γυμναστήρια, λόγω ‘μεγέθους”. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν εμπειρία στα αναβολικά και γνώριζαν την πιάτσα.

Μάλιστα ένας από τους συλληφθέντες και αρχηγός της σπείρας, 37 χρόνων, φέρεται από αστυνομικές πηγές ως άνθρωπος της νύχτας. Ζούσε βίο πολυτελή, οδηγούσε πανάκριβα αυτοκίνητα, κάθε βράδυ ήταν πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και ζούσε σε πολυτελή βίλα με πισίνα στα Νότια Προάστια της Αττικής.

Όλα αυτά, ενώ δήλωνε άνεργος και δεν κατέθετε φορολογική δήλωση.

Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα, φέρεται να παίζει ένας γνωστός “body builder” με συμμετοχή σε δεκάδες αγώνες και πολλές διακρίσεις, ο οποίος είχε αναλάβει την διακίνηση των παράνομων σκευασμάτων σε γυμναστήρια και άλλους χώρους.

Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας στης αποθήκες του κυκλώματος βρήκαν κατάσχεσαν “πάνω από 2.000.000. τεμάχια παράνομων ουσιών και σκευασμάτων, μηχανολογικό εξοπλισμό κατάλληλο για παρασκευή των ουσιών, το χρηματικό ποσό των 344.600 ευρώ, πρώτες ύλες για την παρασκευή των σκευασμάτων, χρηματικό ποσό 35.000 ευρώ και 101 χρυσές λίρες, χειρόγραφες σημειώσεις με οδηγίες και δοσολογίες για την παρασκευή αναβολικών”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: