Συγκλονισμένος ο Πούτιν! ΌΤΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! Έσφαξαν Ρώσο πράκτορα στη Συρία! Προσοχή! Το βίντεο είναι ακατάλληλο για μικρούς και όσους έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους!

Κοινοποίηση:
p5

To Iσλαμικό Κράτος διέδωσε ένα βίντεο όπου διατείνεται ότι αποκεφαλίζει τον Evgeny Petrenko, έναν ρώσο απαχθέντα και όμηρο που ανήκει στις ρωσικές υπηρεσίες στη Συρία.
p1

p2

p3

p4

p5

Tο SITE Intelligence Group, που είναι παρατηρητήριο της εξτρεμιστικής προπαγάνδας την Τρίτη αναφέρει ότι η ISIS διεέδωσε στη ρωσική γλώσσα βίντεο video μέσω της θυγατρική της Furat Media . Το βίντεο εμφανίστηκε τη Δευτέρα από την ISIS.

To ρωσικό Υπ.Άμυνας απέρριψε την αυθεντικότητα του βίντεο δηλώνοντας ότι όλοι οι ρώσοι στρατιωτικοί που υπηρετούν στη Συρία είναι ζωντανοί και επιτελούν την αποστολή τους σύμφωνα με το The Moscow Times.

Σε μια συνέντευξη που εμφανώς δίνεται υπό πίεση ο Petrenko είπε ότι ήταν ένας πράκτορας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Ασφάλειας και ότι εγκαταλείφθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση. Κέλεσε επίσης τη Ρωσία να θέσει τέλος στις επιχειρήσεις της στη Συρία.

Ο Petrenko είπε ότι είχε πάρει εντολή να διεισδύσει στις τάξεις του Omar al-Shishani, ενός τσετσένου γεωργιανού διοικητή του Islamic State στη Συρία που πιστεύεται ότι σκοτώθηκε το τελευταίο χρόνο στη Συρία.

Σύμφωνα με το Υπ.Άμυνας των ΗΠΑ ο Shishani ταυτοποιήθηκε ως ο ψευδουπουργός πολέμου της ISIS.

« Υποτίθεται ότι θα διείσδυα στις ειδικές υπηρεσίες του χαλιφάτου και στη διοίκηση του, »είπε ο Petrenko στο βίντεο. « Μια από τις εντολές μου ήταν ν΄αποκτήσω πρόσβαση στον Omar al-Shishani ή στον κύκλο του. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής ανακαλύφθηκα και συνελήφθηκα από τις υπηρεσίες ασφάλειας του χαλιφάτου. »

Ένας τρομοκράτης της ISIS αργότερα αποκεφαλίζει τον άνδρα που το SITE ταυτοποίησε ως τον 36χρονο Petrenko.

To ONG Site, αναφέρει ότι ο άνδρας αιχμαλωτίστηκε στη Συρία.

Η ημερομηνία της διάδοσης του βίντεο που είναι διάρκειας 12΄δεν επιλέχθηκε τυχαία.Στις 9 Μαίου οι ρώσοι εορτάζουν τη νίκη κατά των ναζί το 1945.

Πριν εκτελέσει το θύμα ο δήμιος δηλώνει : « Αυτός ο βλάκας πίστεψε στις υποσχέσεις του κράτους του ότι δεν θα τον εγκαταλείψει αν αιχμαλωτιστεί ».Η αυθεντικότητα του βίντεο και η ταυτοποίηση του ατόμου θύματος δεν επαληθεύθηκαν,ούτε και η μερομηνία της εκτέλεσης σύμφωνα με το .Reuters 09/05/2.To βίντεο δείχνει μια ερημική περιοχή και το θύμα είναι στα γόνατα καθηλωμένο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδω

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνει ο isis Ρώσο πράκτορα; Πού ζούμε; Αυτόν τους τον έφεραν άλλοι από αλλού για τις ανάγκες του σόου.

  2. Το βίντεο είναι μούφα.
    Όποιος έχει κάνει χασάπης καταλαβαίνει..

  3. τι πρακτορας και εισπρακτορας ρε? ρουφιανος λεγεται και καλα του εκαναν

      1. ξαναδες καλα το βιντεο κι εσυ ρουφιανε για να δεις τι σε περιμενει

  4. Ας πρόσεχαν οι κοπρίτες οι Ρώσοι να μην εμπλεκόντουσαν σε 500 χώρες με πολέμους κλπ…

  5. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
    ΕΔΩ ΠΝΙΓΗΚΑΝ 200 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΧΤΕΣ

  6. Αν κάτσει ακόμα λίγα χρόνια ο συνάδελφος του ακέφαλου στην ηγεσία της χώρας των αλκοολικών θα μείνει μισή.

  7. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΡΩΣΟΙ

  8. Φυσικα αυτα δεν θα ερθουν ΠΟΤΕ στην Ελλαδα ε?

    Ραγιαδες.

    1. αν επικρατουσατε εσεις οι ακραιοι σιγουρα θα ερχονταν

      1. Ουστ ρε τρυπιοι που εχετε το θρασος να μιλατε ξευτιλες .

      2. Στα τέσσερα.
        Σε περιμένει ο Πακιστανός επιβήτορας αναρχοάπλυτο απολειφάδι.

      3. ασε φιλε..ειδαμε και εσας τους ”μη ακραιους” στα τεσσερα ειστε δουλικα και το μονο που περιμενετε ειναι να ψηφισετε (μαζι με τα αλβανα και ολα τα αλλοδαπα) τον κουλη..οπως ψηφισατε τον μπολσεβικο..και ζαμανφου το ΕΘΝΟΣ..και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..και η γενοκτονια..και η καταληψη της χωρας απο τα μουσλουμια και τα αλβανα..εσεις να ειστε καλα και τα ευρουδακια σας..η συνταξουλα σας..τα επιδοματακια σας..το αμαξακι σας..ο μισθουλακος σας..τα παιδακια σας με καινουργια αιφον..και τα αλβανο-ισλαμοπιθηκια αδερφια σας..οποτε το συμπερασμα ειναι ενα για το νεοταξιτικο ”μη ακραιο” ευροραγιαδοσυναφι σας..που απαρνηθηκε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ του ταυτοτητα και σαν σκυλακι τρεχει πισω απο τις ευρωαδερφες…
        ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

      4. Η ΜΑΛΘΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. θα τα λουστουμε διοτι αγνοουμε την ιστορια…ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ο οποιος ανεκαθεν προτιμουσε ως τακτικη την πολωση η οποια οδηγει σε κρισημη μαζα και μπουμ!!!!! Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .μην ξεχνατε ομως εσεις τωρα οτι ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ..ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ .

Comments are closed.