Συγκλονισμένη η Καίτη Φίνου από το θαύμα της Αγίας Θεοδώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Καίτη-Φίνου-666x384

Η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Φίνου, επισκέφθηκε εχθές το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας και εντυπωσιάστηκε από το θαυμαστό γεγονός που αντίκρισε εκεί. Δεκαεφτά μεγάλα δέντρα ξεπηδούν από την στέγη ενός μικρού πέτρινου ναϊδρίου στην Αγία Θεοδώρα Βάστα,  την ώρα που από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.

Κάντε κλικ στην εικόνα

Η Καίτη Φίνου δήλωσε εντυπωσιασμένη από το φαινόμενο και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μάλιστα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο σεβασμό δεν θέλησε να μπει μέσα στο ναό με την κάμερα του κινητού της ανοικτή και αρκέστηκε στην λήψη εικόνων από το εξωτερικό του ναού.

ag_theodora_vasta_03

Οι επιστήμονες που έχουν κληθεί το θεωρούν κυριολεκτικά θαυμαστό και υπερφυσικό φαινόμενο. Το προσκύνημα δεν έχει μόνο Έλληνες επισκέπτες αλλά προκαλεί το ενδιαφέρον και των ξένων επισκεπτών. Ανάμεσά τους βέβαια, θα συναντήσει κανείς και δύσπιστους προσκυνητές που προσπαθούν να βρουν τη λύση ανάμεσα στις πέτρες του κτίσματος, χωρίς όμως τελικά να μπορούν να ερμηνεύσουν το γεγονός.

ag_theodora_vasta_01

Το εκκλησάκι γιορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο για να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα. Ένα ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο αυτό τοπίο.

Όσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα του μικρού Ναού της Αγίας Θεοδώρας, άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι η ιστορία της ζωής της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το να είσαι κατά δήλωση σου αδερφαρα και αγριοπου@ρα είναι δικαίωμα σου το να σεβεσε την θρησκεία ενός λαού και την πίστη των συνανθρώπων σου είναι υποχρέωση σου. Βάγγο μαλακοπιτουρα πρόσεξε μην σου κτυπησει την πόρτα σου κάποια αρρώστια και τότε ναουμ θα πηγαίνεις γονατιστός και θα περιμένεις το θαύμα μήπως σώσεις την άχρηστη ζωή σου και τότε ίσως μάθεις να σεβεσε και μπορεί να γίνεις λίγο άνθρωπος γιατί άνδρας δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ.

    1. οποιαδήποτε θρησκεία μπορει να σε “εκβιασει” με τετοιο τροπο, κακομοιρε ραγια…

  2. Ήμουν αδερφάρα και έγινα άντρακλας. Ευχαριστώ κυρά Θοδώρα ντερμπεντέρισα ναούμε για το θαυματάκι σου

    1. Βαγγο…εφόσον προσωπικά δεν πιστεύεις στο Θεό (δικαίωμα σου αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κοροϊδεύεις και να ειρωνεύεσαι σε όσους πιστεύουν),και επειδή τυγχάνει αν και πιστεύω να μην βρίσκομαι στα πρόθυρα Αγιοσυνης,δεν πας στον αγύριστο λέω εγώ νούμερο!!!!

Comments are closed.