ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι ΠΟΝΤΙΟΙ της Αμερικής! ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Όλοι μαζί στο Παναμερικανικό συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pontioi

Συγκλονίζει η ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ με το κάλεσμα για το Συλλαλητήριο για την Μακεδονία το οποίο θα γίνει στις 18 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη έξω από τα Ηνωμένα Έθνη.

ρεπορτάζ: Δημήτρης Φιλιππίδης

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Μολοχίδης, ο οποίος πάντα βρίσκεται στο πλευρό της Παμμακεδονικής ΗΠΑ και υπάρχει αγαστή συνεργασία σε δηλώσεις του στον Hellas FM της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι αποτελεί χρέος όλων των Ελλήνων να δώσουν δυναμικό παρών και να στείλουν βροντερό μήνυμα προς πάσα κατευθυνση ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν χαρίζεται!

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ανάλογες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν και από τις υπόλοιπες Κοινότητες, Συλλόγους και Ομοσπονδίες ανά τις ΗΠΑ.

Ακολουθεί η επιστολή με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου:

“Η Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά καλεί όλους τους συλλόγους μέλη της και όλους τους Ομογενείς να παραβρεθούν και να υποστηρίξουν το Παναμερικανικό Συλλαλητήριο της Κυριακής 18ης Μαρτίου 2018 στα Ηνωμένα Έθνη στην Νέα Υόρκη στις 12 ώρα το μεσημέρι. Η Παμποντιακή Ομοσπονδία συντάσσεται με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις της Διασποράς και δεν δέχεται την χρησιμοποίηση του όρου Μακεδονία ή και των παραγώγων αυτού για την ονομασία του γειτονικού κράτους των Σκοπίων, όπως και πρόσφατα προσυπογράψαμε το σχετικό ψήφισμα με άλλες εικοσιμία (21) Ομοσπονδίες της Αμερικής το Σάββατο 13 Ιανουαρίου του 2018 στην Νέα Υόρκη.

Εμείς οι Έλληνες της Διασποράς δεν είμαστε διαθετιμένοι να παραχωρίσουμε κανένα κομμάτι του Ελληνικού Έθνους, που οι προγόνοι μας με αίμα, αγώνες και θυσίες δίκαια κατέκτησαν. Δεν είμαστε διαθετιμένοι να επιτρέψουμε τις αλυτρωτικές διαθέσεις και διεκδικήσεις κάποιων που προσπαθούν να δημιουργήσουν ιστορία και εθνότητα βασισμένοι στην κλοπή και στην παραχάραξη της μακραίωνης ιστορίας της Μακεδονίας μας.

Η Ελληνική κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου να μην αποδεχθούν τις προτάσεις του αναξιόπιστου μεσολαβητή κ. Νίμιτζ, που θα έπρεπε να είχε αποκακρυνθεί από τον υπουργό Εξωτερικών πολύ νωρίτερα; να μην αποδεχθούν ως τετελεσμένα τα σφάλματα και λάθη της τελευταίας 25-ετίας από κυβερνήσεις και υπουργούς εξωτερικών της πατρίδας μας και να επαπροσεγγύσουν το ζήτημα απο μηδενική βάση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 18ης ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙNΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Μολοχίδης ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Aναστασία Σπυρίδou-Σκούπα Πρόεδρος Γραμματέας

7c1ec2c4b7371046d2a96a87b78fec0f_L

hellasfm.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. εκει ειναι πιο ελληνες απ τους εδω ελληνες !! η ξενιτια τους ενωνει ολους κι τους κανει πιο πατριοτες απ οτι ειναι εδω στην πατριδα οι πατριοτες

Comments are closed.