ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η επιστολή του 17χρονου Γιώργου στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! “Τσάμπα ο κόπος και οι αγώνες μου, δεν είμαι ανιψιός βουλευτή!”

Κοινοποίηση:
epistoli

“Είμαι 17 ετών και είμαι άλλο ένα θύμα της όλης αποπνικτικής κατάστασης που επικρατεί γύρω μου.Είναι πραγματικά κουραστικό να προσπαθείς για τα πάντα και να βλέπεις και ένα σημαντικό ποσοστό παιδιών γύρω μου το ίδιο (και είμαστε μια μερίδα διότι το υπόλοιπο ποσοστό έχει καβαλήσει το καλάμι και ο καφές το τσιγάρο έχουν γίνει ταυτότητα για αυτούς )να μην βρίσκουμε ανταπόκριση.

Κάθομαι κυριολεκτικά σαν το πρόβατο να σκοτώνομαι στο διάβασμα για να βγαίνω σε ένα σύστημα που μου λέει τι;καλωσηρθες στην ανεργια;χεστηκαμε και αν έγραψες 20.000 δεν είσαι ανιψιός βουλευτή; Δεν έχω λεφτά με το ζόρι έχω και είμαι καλοτυχος σε αυτό και ευχαριστώ το Θεό που τα φέρνω βόλτα και βγαίνει να πληρώνουμε το φροντιστήριο σε σύγκριση με άλλα παιδιά για να μου έρθει μετά από λίγο αυτό το δυνατό χαστούκι της πραγματικοτητας να μου δείξει πως όλος αυτός ο κόπος που έκανα πάει χαμένος μέσα σε αυτή την αναξιοκρατία που επικρατει.

Είναι αηδία να βλέπω ένα σύστημα από καλοστημενους καλοπληρωμένους πιγκουινους(με αυτά τα φαντασμαγορικα κουστουμακια)να καταδικάζουν εμένα και άλλους χιλιάδες σαν εμένα σε μια ζωή δίχως ελπίδα.Και όλα αυτά γιατι;Για την βολεψη αυτών και των κυκλωμάτων τους.Δεν είναι ότι τα λέω πρώτη φορά εγώ αυτά και λογικά δύσκολα θα δεις το μήνυμα κιολας.

Αλλά είναι μια κραυγή απελπισίας.Γιατί να μαι καταδικασμένος σε μια ζωή που θα εξυπηρετω την καλοπέραση αυτών των βρικολάκων…Τσάμπα ο κόπος,οι αγώνες μου,τσάμπα όλα.Κόπος χαμένος σε ένα φαύλο κύκλο που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ….”

Γιώργος Βενετακης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΡΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΘΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΗΝ ΞΕΠΑΤΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΕΨΕ ΕΔΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΨΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΙΚΡΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ

  2. ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΝΕ.
    ΜΑΖΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  3. Γιώργο έλα να κάνουμε εμφύλιο να φάμε τα κουστουμάκια λάχανο. Δεν είναι δα και τόσα πολλά, ούτε έχουν ιδιαίτερη δύναμη!

  4. Γιωργο μαζεψε τα και φυγε στο εξωτερικο να σωθεις.

Comments are closed.