ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ!! Τους φτύνω και τους έχω γραμμένους γιατί είναι παράνομοι!!! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
strathgos-ntertilhs

Δείτε το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Είναι να μην δακρυσεις ακούγοντας τον ήρωα .ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  2. ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΙΔΙΑ ΝΑ!!!! ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΛΟΙΦΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ !!!! ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΣΟΥΣΟΥΔΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΧΕΖΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ Η ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???? ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ

  3. αμα μπορεσεις και πεισεις τα αριστερους ψευτοανθρωπιστες να γινουν μια γροθια μαζι σου τοτε αδερφε μου θα τον κοψω ΣΥΡΙΖΑ.

  4. Αν οι Ελληνες ηταν μονιασμενοι μια γροθια ολοι τους δεν θα μας κουνουσαν το χερι??? οι “μεγαλες δυνάμεις” το καταλαβατε κυριοι και κυριες????

  5. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ.Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΣ ΑΙΔΩΣ ΑΙΣΧΥΝΗ !

  6. ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ.Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΣ ΑΙΔΩΣ ΑΙΣΧΥΝΗ

  7. ετσι ψοφησε το γουρουνι στη φηλακη και τον πηδαγαν μεχρι τα βαθια γεραματα

    1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΣ Γ@Μ@ΕΙ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ψωφίμια

  8. Η ιστορία έχει διδάξει πως στήνονται εμφύλιοι και σκηνικά πολέμου απο τις ΗΠΑ. Ότι δεν τους συμφέρει είτε το διαβάλλουν, είτε το σκοτώνουν απευθείας. Ποτέ κανένας στρατιωτικός δεν χτύπησε συμπατριώτη του. Να σαπίσουν ζωντανοί όλοι οι ανθέλληνες που βρίζουν τον ήρωα Ντερτιλή. Δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, μόνο οι καθυστερημένοι αρνούνται να παραδεχτούν την αλήθεια. Όλοι γνωρίζουν πως η CIA είχε στείλει τους πράκτορες της στις ταράτσες της Αθήνας για να πυροβολούν τον οποιονδήποτε, ώστε να φέρουν τον φρυδάτο “εθνάρχη” τους ρίχνοντας τον Παπαδόπουλο. Αμέσως μετά ξεκίνησε το χαντάκωμα της Ελλάδας. Ακόμα ορισμένοι παραμένουν κοντόφθαλμοι με μυαλό πουλερικού.

  9. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
    Να μην συγκρίνουμε όμως τον Έλληνα Λεωνίδα με τους Εφιάλτες.

  10. ΠΙΤ, ΜΠΙΛΑΚΟ,ΚΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΕ ΠΑΛΙΟ ΑΦΕΡΦΕΣ.
    ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΤΕΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΧΕΙΔΕΩΛΟΓΙΑ.
    ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ’ ΤΑ ΡΧΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΛΥΛΟΓΩ.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ.
    ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΙ΄΄ ΣΤΗΓΜΗ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΙΤΕ ΠΟΥΤΣΟ.
    Υ.Γ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΛΗΚΑΡΗ.

  11. Αυτοι ηταν αντρες που δεν χαμπαριαζαν τιποτα ..!!
    Τωρα ειναι φλουφληδες δημοσιοι υπαλληλοι που το μονο που καιταζουν το 15θημερο τους το μηνιατικο … την συνταξη. Φυσικα βλεπουν εξω οτι χαμος γινετε με τους μισθους .ανω αυτοι δεν ξερουν τιποτα εκτος απο την μονιμοτητα και την λουφα….!!

  12. Που σκατά τον έχουν θάψει τον λαθρέλληνα;

  13. Αυτοι ηταν άντρες. Τωωωρα, μας κυβερνανε φλουφληδες!!!

  14. Παλικάρι μέχρι το τέλος.οσο για τον βρωμοστομο που έγραψε πιο πάνω για τη μεγάλο στρατηγό χυδαιότητες του λέω ότι εσένα μαλακοπιτουρα θα σε φάνε τα σκουλίκια και θα ξεχαστεις ο στρατηγός θα μείνει για πάντα στην ιστορία.Φλουφλη τι περιουσία άφησε ο στρατηγός; Τι περιουσία έχουν οι δημοκράτες του κώλου;πόσα έκλεψαν από τα δημόσια ταμεία; Τι μισθό ,τι ανεργεια είχε τότε; Πόσα δημόσια έργα έγιναν; Αν σήμερα υπάρχει ρεύμα,τηλέφωνο, νερό ,δρόμοι ,νοσοκομεία ,σχολεία στην Ελλάδα και σε αυτόν το ωφειλουμε και όχι σαν κάτι ανεπαγγελτους γόνους που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο που δεν υπηρέτησαν την πατρίδα γιατί είναι δειλοί και το παίζουν δημοκράτες και γεμίσουν την χώρα μας με κάθε είδους λαθρο που ούτε που ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους.Γιαυτο ζώον πριν μιλήσεις για μεγάλους ΑΝΔΡΕΣ όπως ο στρατηγός να σκέφτεστε αλλιώς βγάλε τον σκασμο.Το να έχεις μια γνώμη για κάποιον που δεν σου αρέσουν οι ιδέες του είναι δικαίωμα σου τον να σεβεσε την μνήμη ενός νεκρού είναι υποχρέωση σου.

  15. ΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΠΙΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΑΣ Γ@Μ@ΕΙ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ.

    1. Είναι γνωστό ότι ο Νικολής τη γλεντούσε την όπισθεν, όπως και πολλοί απριλιανοί.

  16. Μπειτε στις τρυπες σας ανθελληνικες τρισαθλιες αναρχοκουμουνιστικες κατσαριδες. Που εχετε το θρασος να πιανετε στο βρωμοστομα σας τον Στρατηγο!

  17. Μεγαλος έλληνας!!!! Αθάνατος, αιώνια σου η μνήμη

    1. πητ, ρε φιλε δεν πειραζει που εισαι μουλος μην στεναχωριεσαι λεβεντη μου, ουτε εσυ φταις που ετυχε η μανα σου να ειναι βιζιτου αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες, νταξει καταλαβαινω οτι το να ερθεις στην ζωη απο πελατη της μανας σου ειναι καπως αλλα να ξερεις οτι αυτο σε κανει τυχερο γιατι ολο και καποιο αδερφακι θα βρισκεις οπου κι αν πας. κουραγιο δικε μου.

  18. Εμεις να δεις τι ροχάλες ρίχνουμε στον ταφο σου φασιστα δολοφόνε!!!

    1. Μπίλης.Άντε γαμήσου βρωμοάπλυτε ανθέλληνα

    2. Γειά σου ρε Μπίλλλυ οπαδέ της Τασίας, υπέρμαχε των ΜΚΟ που έχουν κάνει σουρωτήρι την πατρίδα σου, φανατικέ ακροατή του ΦΥΣΣΑ..ΕΙ βοριάς από τον νοτιά,οπαδέ του προλεταριάτου και του δίκαιου του εργάτη,υδραυλικέ που σε αγαπάνε όλα τα θηλυκά της Κάτω Τούμπας(κάτω των 14 ετών), πρώην Παοκτσή και νυν Δόξα Δράμας……
      Σε χαίρομαι …….

    3. ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ ΒΑΣΙΛΑΙΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΑΛΒΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΔΗ ΝΕΚΡΕ!

  19. τετοιους θελουμε στην χωρα οχι τα πολιτικα σκουπιδια

Comments are closed.