Στο σφυρί η Χάρλει του Εξολοθρευτή!

Κοινοποίηση:
images

Είστε λάτρης των ταινιών του «Εξολοθρευτή» και του παλιού καλού Arnie; Θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την Harley-Davidson που ο εξολοθρευτής είχε στην 2η ταινία του, λέγοντας… «Hasta la Vista, baby» με στυλ; Λοιπόν, τώρα κάποιος τυχερός θα έχει την δυνατότητα αυτή, καθώς η μοτοσυκλέτα της ταινίας βγαίνει σε δημοπρασία.

Πρόκειται για μία Harley-Davidson FLSTF Fat Boy, μοντέλο 1991, η οποία χρησιμποιήθηκε από τον Arnold Schwarzenegger στα γυρίσματα της ταινίας «Εξολοθρευτής 2. Δεν αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την μηχανική κατάσταση της μοτοσυκλέτας, ωστόσο λέγεται ότι τουλάχιστον σε κοσμητική κατάσταση βιτρίνας.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να πιάσει… αστρονομικό ποσόν και συγκεκριμένα, η τιμή εκκίνησής της θα βρίσκεται κάπου μεταξύ 200.000 και 300.000 δολαρίων! Η μοτοσυκλέτα θα είναι μέρος μιας μεγάλης δημοπρασίας με όνομα «Icons Legends of Hollywood» στην οποία θα πωληθούν και άλλα αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί από αστέρες του κινηματογράφου. Ανάμεσά τους, και η φουτουριστική μοτοσυκλέτα από τον «Δικαστή Dredd» που οδηγούσε ο Sylvester Stalone στην ομώνυμη ταινία του 1995.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: