ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΙΟΣ!! «Κανείς δεν μας απαντάει στα τηλέφωνα» – Αγωνία για δεκάδες εργαζόμενους του Εpsilon – Εξαφανισμένοι ο Φίλιππος Βρυώνης και ο Μένιος Φουρθιώτης

Κοινοποίηση:
vryoniss-310x165

Όπως είναι γνωστό το Epsilon πουλήθηκε τελικά στον νέο ισχυρό άντρα των media, Ιβάν Σαββίδη,

αφού πριν λίγες μέρες έδωσε τα χέρια με τον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη του καναλιού Φίλιππο Βρυώνη. Από τη στιγμή λοιπόν που έκλεισε το deal άρχισε να επικρατεί πανδαιμόνιο, ως είναι φυσιολογικό, μεταξύ των εργαζομένων του σταθμού.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν ο ένας παίρνει τηλέφωνο τον άλλο μήπως και γνωρίζει κάτι. «Ποιος μένει και ποιος όχι; Εμείς άραγε μένουμε;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους του σταθμού που βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη φάση εφάμιλλης της περσινής όταν το Epsilon είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ τόσο ο Φίλιππος Βρυώνης όσο και η πρώην διοίκηση του καναλιού φαίνεται να έχει χαθεί από προσώπου γης καθώς κανείς δεν απαντάει στο τηλέφωνό του ενισχύοντας τους φόβους των εργαζομένων του Epsilon.

Μάλιστα αρκετοί από αυτούς δεν ξέρουν καν πότε να επιστρέψουν από τις άδειες τους καθώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η αγωνία και η αβεβαιότητα αυτή τη στιγμή ταλανίζουν δημοσιογράφους, τεχνικούς και κάποιους παρουσιαστές του σταθμού που ξαφνικά έμαθαν ότι το κανάλι αλλάζει χέρια.

LABELNEWS.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.