ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Διδάσκουν προσευχές στον… Αλλάχ στο Δημοτικό!

Κοινοποίηση:
c-2-1

Ήταν επόμενο να γίνει και αυτό.

 

Με τις νέες «προοδευτικές» αλλαγές στην εκπαίδευση προς… αποταύτιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, εισήχθηκε στο βιβλίο θρησκευτικών της Δ Δημοτικού το μάθημα «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων».

Σε ένα κεφάλαιο εισάγεται η πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ.

Μάλιστα, βλέπουμε να αναφέρεται και η γνωστή φράση-τρόμος «Μέγας Αλλάχ», ενώ, σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής.

Εδώ τίθενται κάποια εύλογα ερωτήματα.

c1-2-1

Το βασικό ερώτημα που μπαίνει είναι αν παιδιά ηλικίας 9-10 ετών, που πηγαίνουν Τετάρτη Δημοτικού, είναι ικανά να αντιληφθούν τις πολύ μεγάλες διαφορές των θρησκειών και να κατανοήσουν ότι κάποιες- όπως το Ισλάμ- έχουν ακραίες θέσεις;

img0_1

Και φυσικά ούτε λόγος για τα φρικτά εγκλήματα σε βάρος των χριστιανών στο όνομα αυτού του Αλλάχ

Αλήθεια κρίμα που παιδευτήκαμε πριν από δεκαετίες με πολλά ταξίδια να γνωρίσουμε το Ισλάμ στην πηγή του. Σήμερα προσφέρεται εδώ στην χώρα μας ήδη από την Δ Δημοτικού

Και εις ανώτερα

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτος ο γαβρογλου οπως τον βλεπω…την κουναει την συκια..και τα συκα πευτουν ολα κατω .. αμα του δωσεις μια…ζητημα ειναι αν θα μεινει κατι να εξεχει απ το εδαφος…η ωρα που ..δεν θα εξεχει..πλησιασε..Καλη η πλακα και ο χαβαλες…αλλα καπου εγινε σοβαρο το θεμα..κι οταν σοβαρευει ..τρως ξυλο αφθονο..Σκεφτειτε οτι εγω ειμαι πολυ πραος..για να φτασω εδω ..καπου τερμα ο χαβαλες..καποιοι ξεπερασαν καθε οριο..στο εξης σπαω μουτρα ανετα..Αν ηξεραν οι τυποι ποσο κοντα βρησκονται σ αυτο..θα ετρεμαν..Αν ο λαος νιωθει οπως εγω..τοτε ..χαθηκαν οι τυποι..ειναι και λιγοι..αληθινα θα τρεχουν γεματοι πανικο..εως τα Ιμαλαια..και δεν θσ ξαναφυτρωσει αυτο το φρουτο ποτε στον πλανητη…ο παππους μου εδιωξε το ..ισλαμ απ εδω..δεν θα το ξαναφερουν πεντε μαλα@κες για χαβαλε..

  2. Εγω λεω να πεταξουμε το ισλαμ στα σκουπιδια ..και να διδαξουμε αλλη θρησκεια πχ. Τον ινδουισμο…Αν δεν φερουν νομο για τον ινδουισμο ειναι Φασιστες .. αν δεν δωσουν ισες ευκαιριες με νομο..ειναι βρωμεροι αντιινδουιστες.. λειψανα του γκεμπελς… μπορουμε επισης να διδαξουμε την θρησκεια του χρυσου ..βοδιου..η των κοπρανων των ελεφαντων..που δηλαδη ειναι καλυτερο το ισλαμ ?? ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥΧΟΥΝ… Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ..ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΦΥΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ?

  3. καποια ανακαλύψαν τα βιβλια των θρησκευτικων…

  4. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Η ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??? ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΤΗΝ «ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ», ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ(ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΙΤ»)ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ, ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ Κ.Α.ΟΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ «ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ», ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ Π.ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΣΤΟΝ «ΤΟΙΧΟ» ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΠΕΤΥΧΕ»!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ!!!

  5. Εγώ πάντως, όσον αφορά το παιδί μου, θα ζητήσω από την διεύθυνση του σχολείου του (ως έχων την γονική μέριμνα και φροντίδα του), την ΕΞΑΙΡΕΣΗ από το μάθημα των θρησκευτικών, καθώς και από κάθε άλλο μάθημα (π.χ. έμφυλες ταυτότητες κλπ) … και θα διδάξω προσωπικά το παιδί μου (κατ΄οίκον) όσα ο ίδιος διδάχθηκα από τους γονείς και τους δασκάλους μου, με αποτέλεσμα να εξελιχθώ σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο και έναν χρήσιμο πολίτη για την κοινωνία …

    1. εγω θα ζητησω να μη βαφτιστει, τερμα οι γελοιοτητες

Comments are closed.