Στον αέρα δεκάδες Μαχητικά στο Ιόνιο…Λούφαξαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο! (φωτο)

Κοινοποίηση:
33-3-780x400

Στον αέρα βρέθηκαν σήμερα δεκάδες μαχητικά από την 117 ΠΜ …Ενώ το βράδυ θα γίνει το Νυχτερινό πανδαιμόνιο του Ιονίου και καλά θα κάνουν οι Κάτοικοι της Πελοποννήσου ,να μην ανησυχήσουν απο τις Νυχτερινές χαμηλές πτήσεις …Που φτάνουν μέχρι και την Καλαμάτα !!

A pilot and weapon systems officer from the 492nd Fighter Squadron,  Andravida Air Base, Greece. Twelve F-15E aircraft and approximately 300 U.S. Air Force A

Εν τω μεταξύ στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας  την 117Πτέρυγα Μάχης επικρατεί Πολεμικός Αναβρασμός  και άγνωστο είναι πότε θα αρχίσουν οι Πτήσεις Πολλαπλών Αποστολών στο Αιγαίο ,την ώρα που στη Βάση απο πλευράς ασφάλειας τα μέτρα είναι πρωτοφανή!

Την Δευτέρα προσγειώνονται στην 117 ΠΜ & τα Ισραηλινά Γεράκια που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις Αναχαιτίσεις στο Τρίγωνο της Μεγίστης .. που να σημειωθεί οτι σήμερα  οι Τούρκοι δεν απογείωσαν  καν τα Μαχητικά τους , από τα Πολεμικά τους Αεροδρόμια !

Οι Αμερικανοί της 492 δείχνουν να το απολαμβάνουν και ετοιμάζονται για το  Ελληνικό Top Gun  που θα σκάσει ειδικά την δεύτερη Εβδομάδα ,που θα παίξουν τα  Μαχητικά στα Ελληνικά νησιά Λήμνος ,Χίος και Σάμος ,ενώ το δεύτερο κύμα θα παίζει στο Τρίγωνο της Μεγίστης !

Την Τρίτη 20 Μαρτίου στη Φάση των Τελικών Εμπλοκών στην 117ΠΜ θα βρεθούν η Πολιτική και η Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ  …Αλλά το παρών θα δώσει  ο Αμερικανός Πρέσβης ,η Βρετανίδα πρέσβειρα,αλλά και  η ..Ισραηλινή Πρέσβειρα που είναι πλήρως ενημερωμένη για τις όλες τις Κινήσεις των Γερακιών του Κράτους του Ισραήλ !!!

Να σημειωθεί οτι η Ισραηλινή Πρέσβειρα ήταν παρούσα  και στην Άσκηση Ηνίοχος 2016, όταν τα Ισραηλινά  F-16 έκανα εμπλοκές στο Αιγαίο με Επικεφαλής τους Αρχηγούς  των  Πολεμικών τους …

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: