Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δυο Αλβανών που έκλεβαν με απίστευτη αγριότητα ηλικιωμένους στην Αττική

Κοινοποίηση:
policenews-42

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων και κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας και εξαρθρώθηκε στις 20-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1) (επ) PEPA ή FLORENC (ον) PEPA ή LEONARD ή FLORENC ή LENCI του VEIZ ή VEIZI ή QANI και της SABIRE ή LAVDIE , γεννηθέντα στις 17-4-1991 στην Αλβανία

2) (επ) DEMIRI (ον) GERALDO του GRAMOZ και της RAIMONA ή RAJMONDA , γεννηθέντα στις 17-6-1991 ή 17-7-1989 στην Αλβανία

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό όφελος, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση από περισσότερους των τριών δραστών που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, από κοινού, ληστεία κατά συρροή με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπων από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού, οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210, 210-6875188 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

policenews
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. σχολια σχολια …μισος…βρισιες…καταρες………………….απο την ανεση του καναπε! Ξυπνατε Ελληναρες

  2. αφηστε τους αναπηρους απο το ξυλο και απελαστε τους …..το ορθοπεδικο καροτσακι δωρο……

  3. Αυτα τα μουνο…α ειναι οι μοναδικοι επενδυτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Να τους παρει να τους ταιζει ο μαλακας ο κατσαπλιας, ο πρεζεμπορας Εντυ Ραμα και οχι ο Ελληνικος λαος.

  4. ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ,ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ , ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ , ΟΡΝΕΑ . ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΕΣ ; ΓΥΦΤΟΙ , ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ , ΡΟΜΑ , ΣΚΑΤΑ , ΑΛΒΑΝΟΙ , ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ , ΑΦΓΑΝΙΑ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ , ΣΚΑΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΠΡΟ , ΠΟΛΛΗ ΚΟΠΡΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ; ΣΤΟ ΔΙΑΑΑΑΟΛΟ ΟΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΥΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ . ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ; Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ . ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ . ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ . ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ . ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ; .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ; Ο ΣΚΑΤΑΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ . ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ .
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ , ΚΑΤΩ , ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΦΕΙ : ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΕΣ , ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΗΣ.

  5. Γαμηστε τους επιτελους,20 χρονια φυλακη και απελαση στα σκουπιδια !!!
    Αρχιστε να κοβετε κωλους επιτελους στα σκουπιδια !!!

  6. Οταν εκτισουν την ποινη τους, να απελαθουν αμεσως τα σκουπιδια.

  7. Χημικος ευνουχισμος και απελαση στους τεφαλοκεφαλους

  8. Να τους κόψετε τα α@@@δια να τα φάνε γ@@@μω την Αλβανία σας σκατοφαρα μαζί με τους γεωργιανους και ρουμανους

Comments are closed.