Στην ιστορία εκτός από τους ήρωες μένουν και οι εφιάλτες!

Κοινοποίηση:
makedoniko1

“Ακούσαμε τον υπουργό αμύνης Π. Καμένο ότι δεν δέχεται να ονομαστούν τα Σκόπια με όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Αν δεν πίστευε ότι ο λαός είναι ηλίθιος έπρεπε να παραιτηθεί. Από την άλλη ακούσαμε τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα να λέει να δώσουμε στο γειτονικό μας κρατίδιο το όνομα Μακεδονία. Και σας ερωτώ και τους δύο σας ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να εμπαίζετε το λαό μας και να ξεπουλάτε την ελληνική ιστορική περιουσία μας; Εσείς καλομαθημένα πλουσιόπαιδα που η συγκυρία και τα ξένα συμφέροντα σας έφεραν προσωρινά στην εξουσία της Ελλάδος νομίζεται ότι μπορείτε να ξεπουλάτε τα πάντα και τους πάντες; Η ιστορία, οι ζωές μας και η αξιοπρέπεια του έθνους μας δεν είναι τρενάκι για να παίζεται και οι δύο σας.
Την εξουσία σας την έδωσε ο ελληνικός λαός μόνο για να διαχειριστείτε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας σύμφωνα με το προεκλογικό σας πρόγραμμα, το οποίο όπως είναι γνωστό δεν το τηρήσατε και κάποιος θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει αυθαίρετη κυβέρνηση. Φανταστείτε πως θα χαρακτηριστείτε με την απόφασή σας να δώσετε το όνομα Μακεδονία , για το οποίο κανείς δεν σας εξουσιοδότησε. Κάτι φωνές ότι είναι ευκαιρία για λύση του προβλήματος και άλλες βλακείες τα ακούμε βερεσέ.
Δεν βλέπετε πόσο έντονα αντιδρά ο λαός όλος ενωμένος. Ότι περνάτε τον λαό μας ηλίθιο είναι γνωστό και για αυτό δεν καταδέχεστε να του εξηγήσετε για ποιο λόγο είναι ευκαιρία να λύσουμε ανύπαρκτο πρόβλημα, την ονοματολογία με το κρατίδιο των Σκοπίων.
Αν πιστεύατε πως είναι πραγματική ευκαιρία, θα το εξηγούσατε στον λαό και θα πηγαίνατε σε δημοψήφισμα. Αλλά επειδή ξέρετε την αλήθεια φέρεστε σαν δικτάτορες και θέλετε να αναγνωρίσετε ένα ξένο λαό σαν μακεδονικό έθνος και ως γλώσσα του την Μακεδονική γλώσσα. Ανύπαρκτα και ανιστόρητα πράγματα που θα γεννήσουν στο σύντομο μέλλον εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της χώρας μας σύμφωνα με το σχέδιο τους και τα σχέδια των αφεντικών σας που εφαρμόζουν το διαίρει και βασίλευε.
Μην ξεχνάμε ότι πρόβλημα το δημιούργησαν οι Βούλγαροι και το συνέχισε ό Τίτο γιατί ήθελαν οι χώρες τους η Βουλγαρία και τότε Γιουγκοσλαβία να έχουν έξοδο στο Αιγαίο. Για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν το ψέμα του Μακεδονικού έθνους ώστε μετά από χρόνια να έχει το ψευτοδικαίωμα να ζητήσουν την δήθεν πατρίδα τους η οποία θα ήταν η Μακεδονία μας. Αυτό βέβαια θα το επετύγχαναν εφαρμόζοντας μια πολύχρονη και έξυπνη εσωτερική – εξωτερική πολιτική και βοηθώντας τους οι παγκόσμιες συγκυρίες και συμμαχίες κάτι που ευτυχώς δεν το κατάφεραν ως σήμερα. Ο Τίτο κατάφερε όμως να πείσει κάποιους αγράμματους και χωρίς εθνική ταυτότητα μέσα στην χώρα του ότι είναι απόγονοι των Μακεδόνων και ότι είναι εκδιωγμένοι από τους κακούς κατακτητές Έλληνες εφαρμόζοντας την Χιτλερική θεωρία που έλεγε ότι δώστε μου μια τάξη νηπιαγωγείου να διδάξω και θα κατακτήσω τον κόσμο.
Και έτσι κατά τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας παρουσιάστηκαν οι παραπλανημένοι και με το έτσι θέλω καπηλεύτηκαν το όνομα Μακεδονία παρουσιάζοντας θεωρίες νηπιαγωγείου για την καταγωγή τους. Και η τότε ανεπαρκής Ελληνική κυβέρνηση αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να προσαρτήσει την περιοχή του κράτους των Σκοπίων που κατοικούν και αυτοπεριορίζονται ως Έλληνες έκατσε, συζήτησε και δεχτικέ τον προσδιορισμό τους ως Μακεδόνες λέγοντάς μας πως σε 10 χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει. Δηλαδή θα έχουμε ξεχάσει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική ή την ιστορία μας;

Έτσι άφησαν να δημιουργηθεί ένα κρατίδιο χωρίς πραγματική εθνική ταυτότητα το οποίο για να μπορέσει να σταθεί δημιούργησε μια ψεύτικη ταυτότητα η οποία όμως είχε ριζώσει στο μυαλό τους από την εποχή του Τίτο. Ας φανταστούμε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια αν τους δώσουμε το δικαίωμα να λέγονται Ανω – Κάτω οι Νέο Μακεδόνες.
Ιστορικά όλοι γνωρίζουν ότι οι Μακεδόνες είναι Αργείοι απόγονοι του Ηρακλή γεγονός το οποίο ο Μ. Αλέξανδρος ήθελε να το τονίζει και για αυτό εμφανίζεται σε νομίσματα να φοράει την κεφαλή του λιονταριού. Είναι ανόητο να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες και μιλάγανε Ελληνικά. Αυτό είναι ιστορικό αξίωμα και δεν θέλει απόδειξη. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τους ξένους που για τα συμφέροντά τους ή για την επικράτηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αλλάζουν τα πάντα το αφύσικο το κάνουν φυσικό το άσπρο το κάνουν μαύρο όπως τον ομηρικό ήρωα Αχιλλέα που τον εμφανίζουν στο σινεμά ως μαύρο διότι αυτό επιτάσσει η πολιτική ορθότητα αδιαφορώντας για την προσβολή της ιστορικής αλήθειας.
Για να μην μας κοροϊδεύετε άλλο κύριε Καμένε αν είστε Έλληνας και όχι φιλάργυρη Αμερικάνικη ή Γερμανική μαριονέτα παρατηθείτε και καταγγείλτε την προδοσία του έθνους μας μόλις έρθει στην βουλή το θέμα της ονομασίας και μην ξεχνάτε στην ιστορία εκτός από τους ήρωες μένουν και οι εφιάλτες”.

Βάσω Δήμητρα Βέλλιου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: