ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Κοινοποίηση:
altin_koltuk_arma_erdogan_by_sad114-d9f9482

Δεσποτισμός και αλαζονεία χωρίς όρια – Τολμά και το παίζει παγκόσμιος ηγέτης

Μια πραγματικά γενική διεθνή αντεπίθεση-εξόρμηση, που όπως αναφέρεται θα ταράξει τις διεθνείς ισορροπίες, ετοιμάζει ο Τούρκος πρόεδρος λίγο μετά την μεγάλη του όπως χαρακτηρίζεται νίκη στο δημοψήφισμα, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις για την εγκυρότητα του.

Όπως έγινε γνωστό το «μεγαλειώδες» πρόγραμμα του νέου σουλτάνου της Τουρκίας, προβλέπει μέσα σε 25 μέρες να πραγματοποιήσει πέντε ταξίδια με μεγάλη διεθνή και για την Τουρκία σημασία.

Σύμφωνα με το nikosxeiladakis.gr, o Σουλτάνος στις 30 Απριλίου πηγαίνει στις Ινδίες όπου θα έχει συνάντηση με την εκεί πολιτική ηγεσία. Στη συνέχεια τις 3 Μαΐου θα μεταβεί στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας όπου θα έχει προσωπική συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο. Βλαδιμήρ Πούτιν. Στις 16-17 Μαΐου πηγαίνει στο Πεκίνο όπου θα συναντηθεί με την κινεζική ηγεσία και αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον. όπου θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο. Ντόναλντ Τραμπ. Τέλος στις 25 Μαΐου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα εκφωνήσει λόγο στην σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Σε όλες αυτές τις επαφές όπως προβάλλονται από την Άγκυρα, θα τονιστεί ο διεθνής ρόλος της Τουρκίας σαν μια ανερχομένη υπερδύναμη που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις στον 21ο αιώνα.

Όπως διαβάζουμε στο nikosxeiladakis.gr, απτόητος και παρά τις διεθνείς και εσωτερικές αντιδράσεις ο Τούρκος πρόεδρος επιδιώκει εκτός των άλλων με αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή διεθνή εξόρμηση να κατοχυρωθεί και στο εσωτερικό του σαν ο μοναδικός ηγέτης της Τουρκίας που δεν έχει… προηγούμενο!

Τώρα τι θα αποδώσουν όλες αυτές οι επαφές με ένα δυσμενή διεθνή κλίμα και με τα πολύ προβλήματα που έχει η Τουρκία και με τις ΗΠΑ και με την Ρωσία, αυτό θα φανεί.

Το γεγονός είναι πως το τολμά και το παίζει παγκόσμιος ηγέτης με όλες τις συνέπειες αυτής της για πολλούς αλαζονικής προβολής.

Ελληνοτουρκικά ; Όπως φαίνεται, δεν βρίσκονται πουθενά στις προτεραιότητές του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΡΕ ΕΛΗΗΝΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΕΣ .. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΟΥΤΕ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΕΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΞΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  2. ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????

  3. Μαγκιά του ρε… Αυτός είναι αληθινός ηγέτης. Αυτός είναι ο πραγματικός πλανηταρχης μάγκες είτε μας πονάει είτε όχι…. Αυτός κάνει τα πάντα για να μεγαλωσει την χώρα του . Εσείς τι θα θέλατε δηλαδή. Να είναι σαν τους δικούς μας τους δημοκράτες που δεν διεκδικούν τίποτα και τρώνε από παντου (ακόμα και από τα Σκόπια) ψωλιες ? Ο άνθρωπος είναι πραγματικά τεράστιος. Έχει γαμησει τους πάντες.( Πούτιν , Ομπάμα, Τραμπ, Ε.Ε, Συρια, Ελλάδα, Κύπρο) … Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν τέτοιο ηγέτη!!!!

  4. Σκυλότουρκε πατάς επί πτωμάτων.Αυτά τα πτώματα να ξέρεις θα ξυπνήσουν και θα φάνε τα σωθικά σου στην πλατεία Ταξίμ σαν τα όρνεα!

  5. ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
    ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

Comments are closed.