ΣΟΚ! Όλη η ΚΩΣ ΠΑΓΩΣΕ…

Κοινοποίηση:
apopal

Ένας 65χρονος κομμωτής στην Κω θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του νησιού, στις 15 Μαΐου 2017, με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών.

Οι γονείς δυο ανήλικων κοριτσιών, 11 και 17 ετών, αλλά και μια 18χρονη συγγενής του κατήγγειλαν τον κομμωτή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Η ανιψιά του 65χρονου, 32 ετών, ήταν εκείνη που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση. Η 32χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι η ίδια όσο και η μητέρα της, αδερφή της συζύγου του κομμωτή, είχαν αντιληφθεί ότι τα δυο ανήλικα παιδιά ήταν θύματά του και τους είχαν απαγορεύσει να τον συναντούν. Τα ίδια τα παιδιά αργότερα κατέθεσαν ότι ο 65χρονος τα χάιδευε σε ανύποπτο χρόνο και, κυρίως, όσο έκαναν μπάνιο.

Τα παιδάκια είχαν περιγράψει την κατάσταση στη μητέρα τους, εκείνη, όμως, φοβούμενη μήπως στιγματίσει τα παιδιά και λάβει επικριτικά σχόλια, δεν κατήγγειλε το περιστατικό αλλά αποφάσισε να κρατάει αποστάσεις από τον 65χρονο.

Ωστόσο, η φρίκη δεν σταματάει εδώ, καθώς παρεμφερείς κατηγορίες έκαναν στον κομμωτή και 3 εγγονάκια του. Συγκεκριμένα, η 18χρονη κοπέλα, εγγονή της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο, υποστήριξε ότι ο 65χρονος ασελγούσε πάνω της από την ηλικία των 4 ετών! Πρόσθεσε, επιπλέον, ότι ο 65χρονος, σε μικρή ηλικία την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της, ενώ όταν το κορίτσι ήταν 6 ετών, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και να της επέδειξε το εν στύση μόριό του.

Η μητέρα της κοπέλας, στην κατάθεσή της, ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τη συμπεριφορά του 65χρονου κι ότι, όταν το είπε στη μητέρα της, σύζυγο του κατηγορούμενου, εκείνη αντέδρασε και είπε ότι λέει ψέματα.

Η 32χρονη ανιψιά του κατηγορούμενου ήταν εκείνη που πήρε την κατάσταση στα χέρια της, ενημερώνοντας τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του ότι γνωρίζει τι συμβαίνει. Σε μια συνάντηση της οικογένειας, παρουσία του κατηγορούμενου, εκείνος, έξαλλος, φέρεται ότι επιτέθηκε στην 32χρονη.

Όταν τα γεγονότα γνωστοποιήθηκαν, ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού υποστήριξε ότι και το παιδί του είχε πέσει θύμα του κατηγορούμενου.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, φυσικά, αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ πολλά από τα αδικήματα που έχει στους ώμους του έχουν παραγραφεί.

Ο 65χρονος, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τη σύζυγό του κι ότι, παρά τις αντιρρήσεις των γύρω του, την παντρεύτηκε, ενώ με την εργασία και τα εισοδήματά του κατάφερε να προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή στην οικογένειά του.

Από τον πρώτο της γάμο, η σύζυγός του είχε 3 παιδιά, ενώ με τον κατηγορούμενο έκαναν άλλα δύο. Ο κομμωτής υποστήριξε ότι τα παιδιά της συζύγου του άρχισαν να ζηλεύουν και να αντιδρούν, όταν ήρθαν στη ζωή τα αδερφάκια τους, επειδή ένιωθαν παραμελημένα. Τέλος, τόνισε ότι βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια της συζύγου του και όταν σταμάτησε άρχισαν να τον κατηγορούν και στράφηκαν εναντίον του κι ότι ένας από τους γαμπρούς της συζύγου του του εκμυστηρεύτηκε ότι η γυναίκα αποβλέπει στο εφάπαξ του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: