ΣΟΚ! Το βίντεο που αποδόμησε τον Μακρόν…

Κοινοποίηση:
μ1-1-620x427

Επίσκεψη στο εργοστάσιο «Whirlpool» που πούλησε ο Ολάντ στις ΗΠΑ και απολύει 300 εργαζομένους, ενόψει της…

οριστικής παύσης λειτουργίας και μεταφοράς του στη Ρουμανία το 2018, έκανε ο «Υποψήφιος του Λαού«, όπως περιγράφει τον προεκλογικό του αγώνα ο εκλεκτός των Ρότσιλντ.
Δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τους εργάτες, που εξαγριωμένοι ήθελαν να τον λιντσάρουν, αλλά με τη διοίκηση και συνδικαλιστικούς εκπροσώπους.
Ματαιώθηκε η συνάντηση και χειραψίες με τους εργάτες, ώστε να προβληθεί κι ενισχυθεί προφίλ του «Υποψήφιου του Λαού» που τόσο έχει ανάγκη η μαριονέτα της τρόικας. Η ματαίωση κάτω από σφυρίγματα, αποδοκιμασίες, κάψιμο λάστιχων αυτοκινήτων, οργή, θυμός από τους εργάτες.
«Η υπόσχεση της Λεπέν για κλείσιμο των συνόρων είναι ψέμα…» έκραζε ο Μακρόν (μιας και οι παράνομοι ή νόμιμοι μετανάστες, πρόσφυγες κι όπως θέλει να τους αποκαλέσει ο καθένας, δεν αμείβονται με μισθούς Γάλλων εργατών…).
Κι ήρθε το βίντεο μετά από αυτή την επίσκεψη του Μακρόν στη φάμπρικα της απελπισίας και της ανεργίας. Ο Μακρόν μόλις επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να φύγει κακήν κακώς, αρπάζει αντιμικροβιακά μαντήλια και σκουπίζει με επιμέλεια, σαν χειρούργος, τα χέρια του που χαιρέτισαν τα «βρωμόχερα εργατών» κι ας ήταν εκπροσώπων συνδικαλιστών.


Emmanuel Macron: la gaffe disastrosa- si lava… από gazzettadellasera

Νίκος Κλειτσίκας
nikosklitsikas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: